Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μπορεί κανείς να βρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά «πακέτα» service, προσφορές στα ανταλλακτικά, δωρεάν ελέγχους, καθώς και οι έξτρα υπηρεσίες after sales.

Μειώστε τα «πήγαινε-έλα» στο συνεργείο

16.122 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/10/2016

Με καλή φροντίδα του αυτοκινήτου σας και εκμεταλλευόμενοι τους δωρεάν ελέγχους και τις προσφορές των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, μπορείτε να μειώσετε σε βάθος χρόνου, τα περιττά -και συχνά «ασήκωτα»- έξοδα για τη συντήρησή του.

 
Το service του αυτοκινήτου έχει γίνει σχεδόν «ανυπόφορη» για την πλειοψηφία των Ελλήνων, τα τελευταία χρόνια, καθώς τα έξοδα για τη συντήρησή του και τις αναγκαίες, μικρές ή και μεγαλύτερες, επισκευές, είναι ικανά να… τινάξουν στον αέρα, τον περιορισμένο πια προϋπολογισμό της χρονιάς, κάθε οδηγού. Αποφεύγοντας όμως, κάποιες επισκέψεις στο συνεργείο ή επιλέγοντας λύσεις, πιο οικονομικές αλλά αμφιβόλου ποιότητας, συχνά αποδεικνύεται ακόμα πιο «επιβλαβές» για την τσέπη μας, καθώς τα έξοδα αυξάνονται σε βάθος χρόνου.
Με τα νέα δεδομένα και στην αγορά των υπηρεσιών after sales λοιπόν, δίνεται η δυνατότητα σε έναν οδηγό, να μειώσει τα έξοδα της συντήρησης του αυτοκινήτου του, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά του service, κάτι που θα του επιτρέψει να νιώσει πιο ασφαλής και κατά την οδήγηση.
Κι αυτό γιατί, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μπορεί κανείς να βρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά «πακέτα» service, προσφορές στα ανταλλακτικά, δωρεάν ελέγχους, καθώς και οι έξτρα υπηρεσίες after sales, τις οποίες και μπορεί κανείς εκμεταλλευτεί για να συνδυάσει την ποιότητα με την οικονομία.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ