Η εμπρός άποψη του 850 Laundalet
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εμπρός άποψη του 850 Laundalet

Mercedes-Maybach 850 Laundalet

4.004 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Μια πρόταση για ένα μελλοντικό υπερπολυτελές μοντέλο της Mercedes-Maybach, η οποία έρχεται από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή και στοχεύει στο 2020.

Με την παρουσίαση της G650 Laundalet, σηματοδοτήθηκε το νέο ξεκίνημα της συνεργασίας Mercedes-Maybach και πολλοί καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από αυτό. Ένας εξ αυτών, ο Jan Peisert, ο οποίος ειδικεύεται στις ψηφιακές απεικονίσεις, δημιούργησε το μοντέλο των φωτογραφιών, το οποίο και ονόμασε 850 Laundalet.

Από αυτή την οπτική φαίνονται ξεκάθαρα οι διαστάσεις και η σχεδιαστική γραμμή του μοντέλου.

Από αυτή την οπτική φαίνονται ξεκάθαρα οι διαστάσεις και η σχεδιαστική γραμμή του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πρόκειται για μια υπερπολυτελή λιμουζίνα, που συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία από την Maybach 6 Concept και την Mercedes-Maybach S600 Sedan και ξεχωρίζει για τις χαρακτηριστικές, σχεδόν ρετρό γραμμές που συναντάμε στις τελευταίες εκφράσεις της εταιρείας.

Ο Peisert έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και στο σχέδιο διακρίνονται η εμπρός χρωμιωμένη γρίλια, το λογότυπο «Maybach», το οποίο είναι φωτιζόμενο και τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Μάλιστα, ο σχεδιαστής έχει οραματιστεί το μοντέλο με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης ή «Chauffeur mode» και υβριδική μονάδα ισχύος. Η τελευταία θα συνδυάζει έναν V12 κινητήρα εμπρός με δύο ηλεκτρικά μοτέρ πίσω για συνολική ισχύ 850 ίππων.

Το εικονικό μοντέλο «εξοπλίζεται» με τροχούς 24 ιντσών, αλλά και μια μοναδική ανοιγόμενη οροφή για τους πίσω επιβάτες! O Peisert θα ήθελε να δει το μοντέλο να βγαίνει στην παραγωγή, το 2020…εσάς πως σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto