Στο ηλεκτρονικό κατάστημα xcar.gr θα βρείτε καινούργια aftermarket-ιμιτασιόν, αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας, σε εκπτώσεις και προσφορές.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με «εγγύηση» 30ετίας

4.508 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2017

Στην γκάμα των 100.000 και πλέον, προϊόντων του Xcar, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας, με την εγγύηση που προσφέρουν τα 30 χρόνια της εταιρείας στην αγορά.

 
Η αγορά γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αποτελεί ένα οικονομικό, αλλά ταυτόχρονα και αξιόπιστο τρόπο, αν γίνει από τα κατάλληλα καταστήματα. Η τεχνογνωσία των ειδικών άλλωστε, είναι αυτή που θα σας επιτρέψει να εφοδιάσετε με τα απαραίτητα ανταλλακτικά το αυτοκίνητό σας, χωρίς αυτά να σας προκαλέσουν άμεση φθορά.

Στο κατάστημα και το e-shop του Χcar μπορείτε να βρείτε ολόκληρα αυτοκίνητα, τροπέτα (εμπρός – πίσω) όλων των ειδών φανοποιίας, καθώς και μία τεράστια γκάμα από μηχανικά μέρη και εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Οι εγγεγραμμένοι κωδικοί των προϊόντων της εταιρείας, που ξεπερνούν τις 100.000 στον αριθμό, αποδεικνύουν το εύρος τον επιλογών που σας διατίθεται.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα xcar.gr λοιπόν, μπορείτε να αναζητήστε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων της γκάμας, αλλά και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για καινούργια aftermarket-ιμιτασιόν ή οποιαδήποτε άλλη απορία.
Μέσα στις σελίδες του e-shop, θα βρείτε και πάνω από 50.000 καινούρια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων επώνυμα και aftermarket για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα αυτοκινήτων, σε προνομιακές τιμές και με την εγγύηση του Xcar .

To Χcar ξεχωρίζει για τη συνεχόμενη, καθημερινή ενημέρωση των προϊόντων και την άριστη τεχνογνωσία, η οποία πιστοποιείται μέσα από τα 30 χρόνια παρουσίας του στο χώρο των ανταλλακτικών.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι γίνεται παράδοση από το κατάστημα και το e-shop, σε όλη την Ελλάδα, εντός 1-2 ημερών.