Το Audi A3 αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση, ως μεταχειρισμένο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Audi A3 αποτελεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση, ως μεταχειρισμένο.

Μεταχειρισμένα έως 10.000 ευρώ

45.575 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2013)

Με το διαθέσιμο βαλάντιο να μην ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, υπάρχουν αξιόλογες επιλογές με μοντέλα τελευταίας «κοπής» τα οποία τεχνολογικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τις τελευταίες αφίξεις.

Audi A3 1,6 2008
Κράτημα, άνεση, ποιότητα
Επιδόσεις, τιμή
Ο premium χαρακτήρας του υποστηρίζεται από πολύ καλά οδικά χαρακτηριστικά. Το σύνολο «πλαίσιο-ανάρτηση-τιμόνι» μπορεί να μην ξυπνά τα άγρια οδηγικά ένστικτα του οδηγού, ωστόσο εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε είδους συνθήκες. Το Α3 είναι ακριβές και δεν επηρεάζεται αισθητά από μικρές λακκούβες και εγκάρσιες ανωμαλίες. Στις στροφές κερδίζει την εμπιστοσύνη του οδηγού καθώς προσφέρει μεγάλο περιθώριο πρόσφυσης και προοδευτικές αντιδράσεις. Την ενεργητική ασφάλεια αναβαθμίζει σημαντικά και το στάνταρ ESP. 
O 16βάλβιδος FSI κινητήρας 1,6 λίτρων αποδίδει 102 ίππους. Έχει γραμμική λειτουργία και το πιο ωφέλιμο πεδίο λειτουργίας του είναι μεταξύ 3.000 και 4.000 σ.α.λ. Όμως το έργο του είναι δύσκολο, καθώς έχει να κινήσει τα 1.265 κιλά του 5θυρου αμαξώματος. Αναπόφευκτα, οι επιδόσεις του είναι μέτριες. ΣΆ αυτό συμβάλλει και το 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων που, αν και σαφές σε αίσθηση, έχει αραιά κλιμάκωση. Συγκρατημένη είναι η κατανάλωση με μέση τιμή τα 6,5 λτ/100χλμ.
Το Α3 διαπρέπει στον τομέα της ποιότητας υλικών και στη συναρμογή. Όλα δείχνουν προσεγμένα ακόμη και σε μη ορατά σημεία. Η εξαίρετη εργονομία φτιάχνει τη διάθεση του οδηγού. Μέσα στη σύγχρονης σχεδίασης καμπίνα, τέσσερις ενήλικες θα χωρέσουν χωρίς πρόβλημα. Βολικές και ευρύχωρες είναι οι θήκες για τα καθημερινά αντικείμενα των επιβατών. Το πορτμπαγκάζ των 370 λίτρων κρίνεται επαρκές για τα δεδομένα της οικογένειας και επιπλέον έχει τετραγωνισμένο σχήμα.
Όσον αφορά στον εξοπλισμό, μοναδική τρανταχτή παραφωνία είναι η απουσία του κλιματισμού στο βασικό εξοπλισμό –κάτι που πιθανότατα πρόσθεσε ο πρώτος ιδιοκτήτης. 
9.900 ευρώ

Σύγχρονη σχεδίαση στο εσωτερικό με πολύ καλή ποιότητα υλικών τονίζουν την αίσθηση πολυτέλειας.

Σύγχρονη σχεδίαση στο εσωτερικό με πολύ καλή ποιότητα υλικών τονίζουν την αίσθηση πολυτέλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto