Στο δρόμο, το Mondeo διακρίνεται για την αίσθηση ακρίβειας που προσφέρει.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο, το Mondeo διακρίνεται για την αίσθηση ακρίβειας που προσφέρει.

Μεταχειρισμένα μεσαία με μεγάλους χώρους

28.745 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2013)

Τέσσερα μεσαία σεντάν με τιμή και κόστος χρήσης αντιστρόφως ανάλογο του μεγέθους τους και της άνεσης που προσφέρουν. Αν ψάχνετε για ένα ολοκληρωμένο μεσαίο, από δεύτερο χέρι, ρίξτε μία ματιά...

Ford Mondeo 1,6
Η τελευταία γενιά του Mondeo συνδυάζει όλες τις αρετές ενός οικογενειακού με ευχάριστο οδηγικό χαρακτήρα. Μεγάλη και καλοφτιαγμένη η καμπίνα, μπορεί να φιλοξενήσει πέντε σωματώδεις επιβάτες οι οποίοι έχουν εντυπωσιακά μεγάλο χώρο για τα γόνατά τους. Τα περισσότερα σημεία είναι ντυμένα με μαλακό υλικό καλής ποιότητας, ενώ καλή είναι η συναρμογή στα ορατά σημεία. Ο οδηγός θα βρει όλα τα χειριστήρια σε λογικά σημεία. Επτά αερόσακοι και ESP συγκαταλέγονται στο στάνταρ εξοπλισμό. Τα 528 λίτρα χωρητικότητας του πορτμπαγκάζ καλύπτουν με το παραπάνω τις μεταφορικές ανάγκες της οικογένειας. 
Στο δρόμο, το Mondeo διακρίνεται για την αίσθηση ακρίβειας που προσφέρει χάρη στο άμεσο τιμόνι και τη σφιχτή ανάρτησή του. Είναι άνετο στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά ο θόρυβος του κινητήρα γίνεται αισθητός στις υψηλές στροφές. Οι 125 ίπποι δίνουν καλές επιδόσεις έχοντας τη βοήθεια του κοντού σε κλιμάκωση κιβωτίου ταχυτήτων με τις ανάλογες θυσίες στην κατανάλωση.
Τιμή αγοράς 2008: 19.770 ευρώ
Τιμή αγοράς 2013: 7.800 ευρώ
Τιμή πώλησης 2013: 8.600 ευρώ

Σύγχρονη εικόνα στο ταμπλό, αίσθηση στιβαρότητας και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας.

Σύγχρονη εικόνα στο ταμπλό, αίσθηση στιβαρότητας και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center