Η επιλογή της μεθόδου P.D.R. έχει διπλό οικονομικό κέρδος. Και είναι φθηνότερη, αλλά και δεν μειώνει τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.

Μέθοδος P.D.R & οι Ειδικοί της αγοράς

31.247 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2016

Η μέθοδος P.D.R. σας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκευάσετε μικροχτυπήματα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, γρήγορα, πολύ φθηνά και κυρίως χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του σημείου.

 
Το αυτοκίνητο μας αποτελεί ένα εργαλείο καθημερινής χρήσης, αλλά και περιουσιακό μας στοιχείο. Για αυτό θέλουμε πάντα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φυσικά να έχει όσο το δυνατόν ψηλότερη αξία. Αναπόφευκτα βέβαια κάποια στιγμή θα πάθει και μια μικροζημιά στο αμάξωμά του. Αλλωστε οι «κίνδυνοι» είναι πάρα πολλοί. Σε πόσους δεν έχει τύχει σε ένα παρκάρισμα να χτυπήσουν λίγο το μπροστά ή το πίσω αυτοκίνητο, ή αντίστοιχα να χτυπηθούν οι ίδιοι από κάποιον άλλο; Επίσης μέσα στην κίνηση δεν θέλει και πολύ για να «φιληθείτε» με ένα άλλο όχημα στο δρόμο ή ακόμα και να χτυπήσετε την πόρτα σας, όπως την ανοίγετε σε ένα κολωνάκι. Και φυσικά μη ξεχνάμε τη φύση που μια ξαφνική χαλαζόπτωση μπορεί να προκαλέσει ειδικά στον ουρανό και το καπό πολλές λακκούβες.
Επειδή λοιπόν, όλο και κάτι θα συμβεί αργά ή γρήγορα, για την επισκευή αυτής της μικροζημιάς, υπάρχει η λύση της μεθόδου P.D.R, με την οποία θα επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στην πρότερη κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να το σφυρηλατήσετε ή να το ξαναβάψετε και μάλιστα πολύ πιο οικονομικά συγκριτικά με τον παραδοσιακό τρόπο. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα, θα διατηρήσετε ψηλά την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τα 6 πλεονεκτήματα της μεθόδου P.D.R.
- Ταχύτητα
- Οικονομία
- 100% ποιότητα επισκευής
- Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος
- Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία
- Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή

 
  • THEODOR

    πιστευω οτι η μεθοδος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για ζημιες στις οποιες δεν εχει φυγει το χρωμα του αυτοκινητου.Ειχα στο αυτοκινητο μου 2-3 βαθουλωματα απο χτυπηματα το ενα μαλιστα ηταν αρκετα μεγαλο απο γκαραζοπορτα.Το πηγα σε φαναρτζηδες και μου ζητουσαν απο 250-400 ευρω για βαφη και στοκαρισμα.Απο ενα φιλο που το συζητησα μου συστησε ενα τυπο που ασχολειτε με την συγκεκριμενη μεθοδο και του ειχε κανει καταπληκτικη δουλεια στο αυτοκινητο του απο βαθουλωματα που ειχε απο χαλαζι.Οταν μου εδειξε φωτογραφιες πως ηταν και πως εγεινε μετα δεν το πιστευα. Τον πειρα τηλεφωνο και μου ζητησε να του στειλω φωτογραφιες στο κινητο για να μου απαντησει εαν μπορει να το φτιαξει. Οταν μου απαντησε θετικα κλεισαμε ραντεβου σε ενα συνεργειο κοντα στην περιοχη μου Ασχοληθηκε 2-3 ωρες και οταν τελειωσε δεν μπορουσα να διακρινω που υπηρχαν τα βαθουλωματα.Το πηγα μαλιστα σε εναν φαναρτζη φιλο μου και μου ειπε οτι εκανε καταπληκτικη δουλεια και μαλιστα μου ζητησε το τηλεφωνο του. Το κοστος ηταν 80 ευρω. Το θετικο δεν ειναι μονο το οικονομικο οφελος αλλα και οτι το αυτοκινητο δε βαφετε και οταν εχουν περασει 3-4 χρονια πιστευω οτι ειναι δυσκολο ο φαναρτζης να σου πετυχει ακριβως το χρωμα και να μην εχει διαφορα απο την εργαστασιακη βαφη.

      4