Ο Σουηδός σκιέρ αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αποκτήσει μια Rolls-Royce Wraith.

Ο Σουηδός σκιέρ αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αποκτήσει μια Rolls-Royce Wraith.

Μια ιδιαίτερη Rolls-Royce Wraith (+vid)

2.674 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2017)

Η αγάπη και η «τρέλα» του επαγγελματία σκιέρ Jon Olsson για τα αυτοκίνητα είναι μεγάλη και αυτό αποδείχτηκε με ένα ακόμα τρόπο.

Ο Σουηδός σκιέρ αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αποκτήσει μια Rolls-Royce Wraith. Ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτό καθώς μετά την αγορά του αυτοκινήτου, το παρέδωσε στην Absolute Motors για να κάνει τις απαραίτητες μετατροπές που αυτός ήθελε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η σκέψη ήταν αρχικά να μετατρέψει το πολυτελές όχημα σε off-road, ωστόσο η έλλειψη χρόνου, τον οδήγησε να μετατρέψει το νέο όχημα σε ένα coupe υψηλής απόδοσης.

Ο Σουηδός δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις μετατροπές, ωστόσο μπορούμε να δούμε στο αμάξωμά του ένα ασπρόμαυρο καμουφλάζ, ενώ στην οροφή έχουν τοποθετηθεί τέσσερις προβολείς και μια σχάρα, που συγκρατεί μια σανίδα του σερφ.
Κάτω από το καπό υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος V12 κινητήρας 6,6 λίτρων, ο οποίος παράγει 810 ίππους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πληροφορίες για τις ακριβείς μετατροπές, καθώς ο κινητήρας του εργοστασιακού μοντέλου παράγει 624 άλογα και 605 Nm ροπής.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις μετατροπές, καθώς με δηλώσεις του ο Jon Olsson ανέφερε πως θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τον χειμώνα προσθέτοντας χειμερινά ελαστικά.

Δείτε το βίντεο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto