Σε αυτό το σχέδιο βλέπουμε μια επιθετική σχεδίαση του εξωτερικού με έντονες ακμές και γωνίες.

Σε αυτό το σχέδιο βλέπουμε μια επιθετική σχεδίαση του εξωτερικού με έντονες ακμές και γωνίες.

Μια πρόβλεψη για το Α8

7.982 Επισκέψεις στο άρθρο (28/3/2017)

Ένα νέο σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή προσπαθεί να μαντέψει πώς θα είναι η νέα έκδοση της ναυαρχίδας της Audi, του A8.

Η Audi ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα έκδοση της ναυαρχίδας της, του A8, στις 11 Ιουλίου. Και πολύ καλά κάνει καθώς το τωρινό μοντέλο έχει πάρα πολύ δρόμο στην πλάτη του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ενώ, όμως, περιμένουμε το νέο μοντέλο να αποκαλυφθεί, ένα νέο σχέδιο μας δίνει μια καλή ιδέα για το πώς μπορεί να είναι.

Το πιο πρόσφατο είναι από τον Jan Peisert και στηρίζεται σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες πρωτοτύπων που σχετίζονται με το επερχόμενο τέταρτης γενιάς A8 που βρίσκεται υπό δοκιμή. Επίσης, δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από άλλα σχέδια της Audi που έχουν δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, συμπεριλαμβανομένου του Prologue Avant concept, του νέου SQ5 και του πρόσφατου TT coupe.Το σχέδιο αυτό μένει να αποδειχθεί αν είναι ακριβής πρόβλεψη του τελικού σχεδιασμού της επόμενης γενιάς του πολυτελούς sedan που θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

Όταν θα γίνει το ντεμπούτο του θα έχει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς θα είναι το νεότερο από τους ανταγωνιστές. Mercedes-Benz S-class (2013), BMW 7 series (2015), Lexus LS (πριν δύο μήνες). Και καλύτερα να μην αναφέρουμε τη Maserati Quattroporte (2012) και τη Jaguar XJ η οποία θα είναι το παλαιότερο μοντέλο της κατηγορίας καθώς λανσαρίστηκε το 2009.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center