Ο Sergio Marchionne.

Ο Sergio Marchionne.

«Να ενωθούν FCA-GM!»

3.006 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2017)

Ο πρόεδρος του γκρουπ FCA Sergio Marchionne επιθυμεί την στήριξη του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump για να ενώσει την FCA με την GM!

Μια τολμηρή και μεγαλεπήβολη ιδέα προτείνει ο Sergio Marchionne, ο πρόεδρος του group Fiat-Chrysler. Συγκεκριμένα, ο Marchionne εκφράζει την επιθυμία να ενώσει την FCA με την GM, σε μια μελλοντική συμφωνία-μαμούθ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μάλιστα, ο Marchionne δηλώνει ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θα στήριζε μια τέτοια ιδέα! Λέει συγκεκριμένα: «Από όσα καταλαβαίνω, πιστεύω ότι ο Trump θα ήταν θετικός σε μια προοπτική ένωσης GM και Chrysler». Ωστόσο, ο Marchionne τονίζει ότι δεν έχει αυτή την στιγμή, κάποια απευθείας επαφή με τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Αντίθετη στις φιλοδοξίες του Marchionne εμφανίζεται, ωστόσο, η διευθύνουσα σύμβουλος της GM, Mary Barra, έχοντας αρνηθεί το πλάνο από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση το 2015. Τότε, είχε δηλώσει ότι η εταιρεία είναι κερδοφόρα από μόνη της και τώρα, ο εκπρόσωπος της Tony Cervone λέει ότι «η θέση της GM δεν έχει αλλάξει.»

Μέσα από τις δηλώσεις του Marchionne, προκύπτουν ακόμα και άλλες πληροφορίες: ο επικεφαλής της FCA λέει ότι το 2016 ήταν «μια καλή χρονιά», αποκαλύπτει ότι η Magneti-Marelli δεν θα πουληθεί πριν το 2018, ενώ αρνείται το ενδεχόμενο πώλησης Alfa Romeo και Maserati, λέγοντας ότι «δεν είναι στα σχέδια».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center