Maserati Ghibli 2017
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Maserati Ghibli 2017

Maserati Ghibli με πόσο

12.826 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2017)

Η Maserati ανακοίνωσε τη τιμή της νέας γενιάς της Ghibli, η οποία χωρίς πολλά-πολλά, ανανεώνεται με 2 νέες εξοπλιστικές εκδόσεις με σκοπό να συνδυαστούν οι σπορ επιδόσεις με την πολυτέλεια.

Ύστερα από την αποκάλυψη της ανανεωμένης έκδοσης το 2014, η Maserati επανέρχεται με τη νέα Ghibli, αν και στην ουσία δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό λίφτινγκ.

Maserati Ghibli 2017

Maserati Ghibli 2017

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παρόλα αυτά η είδηση είναι ένα ευχάριστο γεγονός και οπτικά η Ghibli παραμένει γοητευτική. Το βασικό χαρακτηριστικό της «αλλαγής», θα είναι πως η Maserati θα προσφέρει 2 εκδόσεις του μοντέλου, με τη μια να χαρακτηρίζεται για τη πολυτέλεια και την άλλη για τα Sport στοιχεία.
 
Ο νέος Twin-Turbo κινητήρας, 3.0 λίτρων, θα αποδίδει 20 άλογα παραπάνω από τη προηγούμενη γενιά με τη συνολική ιπποδύναμη να αγγίζει τα 350 άλογα. Στη κορυφή των εξοπλιστικών εκδόσεων θα βρίσκεται η Ghibli S και Ghibli S Q4.

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε ελαφρώς ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, η οποία εφοδιάζεται με νέο σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 8,4 ιντσών, καθώς και νέα, εργονομικότερα χειριστήρια κλιματισμού αλλά και περισσότερους χρωματικούς συνδυασμούς.

Επιπλέον το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με ένα ενημερωμένο σύστημα infotainment από την Apple CarPlay και Android Auto. Η Ghibli, αν και μικρότερη σε μέγεθος, μοιράζεται πολλά μέρη με την Quattroporte και ζυγίζει 50 κιλά λιγότερο.

Όσον αφορά το κοστολόγιο, στην Ιταλία, η τιμή της ξεκινά από τις 68.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda