Τα δύο αεροδυναμικά πακέτα έγιναν γνωστά.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα δύο αεροδυναμικά πακέτα έγιναν γνωστά.

Νέα αεροδυναμικά πακέτα

2.326 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

Τα δύο αεροδυναμικά πακέτα που θα έχουν στην διάθεση τους οι ομάδες των IndyCar για το 2018 έγιναν γνωστά. Δείτε ποια είναι.

Οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε το αεροδυναμικό πακέτο της  Chevrolet, είτε αυτό που κατασκευάζει η Honda, όπως το ίδιο θα ισχύει και για τις μηχανές, με το πλαίσιο Dallara IR-12 που χρησιμοποιείται ήδη, να παραμένει σταθερό.

Οι ομάδες θα επιλέξουν το αεροδυναμικό πακέτο της  Chevrolet ή της Honda.

Οι ομάδες θα επιλέξουν το αεροδυναμικό πακέτο της Chevrolet ή της Honda.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το πρώτο αεροδυναμικό πακέτο θα χρησιμοποιηθεί για τους αγώνες ταχύτητας superspeed και ενσωματώνει απλοποιημένες εμπρός και πίσω αεροτομές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την κατάλληλη αεροδυναμική στα μονοθέσια. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι τομές μπροστά από τις εξατμίσεις, που παραπέμπουν σε βράγχια καρχαρία αλλά και οι δυναμικές καμπύλες στα πλαϊνό μέρος.
 
Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη
 
Όσον αφορά το δεύτερο πακέτο που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε οδικά μαθήματα, αλλά και σε περεταίρω αγώνες κατά τη διάρκεια του IndyCar, τόσο η μπροστά, όσο και η πίσω αεροτομή είναι αρκετά πιο ψηλές από την προηγούμενη, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την απαιτούμενη πρόσφυση.

Τέλος να σημειώσουμε πως και τα δύο αεροδυναμικά πακέτα δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα κάτι που είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει η παραγωγή τους. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto