Στο εξωτερικό αναμένονται αρκετές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εξωτερικό αναμένονται αρκετές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Νέα διαρροή για το i30N

5.118 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Νέα διαρροή για το i30N. Νέες πληροφορίες για την εμφάνισή του εσωτερικά και εξωτερικά. Ποιες θα είναι οι επιδόσεις του και πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του;

Η Hyundai έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό την άφιξη ενός τέταρτου μέλους στην οικογένεια i30. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο i30 N, την σπορ έκδοση του i30 που στόχο έχει να ανταγωνιστεί το Golf GTI και το Focus ST και διέρρευσαν τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Όπως μαθαίνουμε από την φωτογραφία που διέρρευσε, οι εξωτερικές βελτιώσεις θα είναι αρκετές.

Όπως μαθαίνουμε από την φωτογραφία που διέρρευσε, οι εξωτερικές βελτιώσεις θα είναι αρκετές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μετά το Concept RN30 που είχε παρουσιάσει την περασμένη χρονιά στο σαλόνι του Παρισιού, μένει να δούμε το νέο «άγριο» i30 N στην έκδοση παραγωγής του. Όπως γνωρίζουμε ήδη, «καρδιά» του νέου Hyundai, θα αποτελέσει ένας 2λιτρος turbo κινητήρας, ο οποίος μαθαίνουμε τώρα πως θα προσφέρεται σε δύο επίπεδα απόδοσης, με 250 ή 275 ίππους. Η δυνατότερη έκδοση θα διαθέτει το προαιρετικό πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει σκληρότερα ελατήρια, βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων και ισχυρότερα φρένα.
 Όπως μαθαίνουμε από την φωτογραφία που διέρρευσε, οι εξωτερικές βελτιώσεις θα είναι αρκετές. Νέοι σπορ προφυλακτήρες, μια ανανεωμένη σπορ μπροστινή μάσκα, φουσκωμένους πλαϊνούς μασπιέδες, νέες ζάντες αλουμινίου αποκλειστικά σχεδιασμένες για το νέο μοντέλο και αγριεμένο διαχύτη στην εξάτμιση.

Στο εσωτερικό, η σπορ έκδοση θα αναβαθμιστεί με ένα δερμάτινο τιμόνι σπορ σχεδίασης, με επιλογέα τρόπου οδήγησης στην αριστερή πλευρά και κουμπί «N mode» στην δεξιά μεριά. Διακριτικός πίνακας οργάνων με ένδειξη αλλαγής σχέσεων και δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων με λεπτή ρίγα στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Το αυστηρά 5πορτο σπορ hatchback της Hyundai, θα κατασκευάζεται στην Τσεχία και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center