Skoda Kodiaq VRS

Skoda Kodiaq VRS

Νέα έκδοση για το Kodiaq;

4.265 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Στέλεχος της Skoda, επαλήθευσε τις φήμες περί δημιουργίας της έκδοσης VRS για το Kodiaq, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες και άφησε να εννοηθεί πως μια «γρήγορη» Superb είναι σχεδόν ανέφικτο να κατασκευασθεί, τουλάχιστον προς το παρόν.

Πρόσφατες είναι ακόμη οι φήμες σχετικά με τη κατασκευή μιας έκδοσης VRS για τη Superb, όπως επίσης και για το Kodiaq. Από ότι φαίνεται τα δημοσιεύματα αυτά δεν είναι και τόσο ανακριβή, βάσει κάποιων πληροφοριών που διέρρευσαν από στέλεχος της Skoda και έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design παρουσίασαν μια πρόγευση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H Τσέχικη εταιρεία, έχει στα σχέδια της την ανάπτυξη του Kodiaq VRS, αλλά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία άφιξης του μοντέλου, όμως οι επιδόσεις του θα προέρχονται από έναν Twin-Turbo 2λιτρο, TDI κινητήρα όπως αποκάλυψε η φίρμα.
Αντιθέτως, η δημιουργία της VRS Skoda Superb, παραμένει στάσιμη και χρειάζεται περισσότερο χρόνο εξέτασης και μελέτης, από τους ιθύνοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Στην ίδια εξίσωση τοποθετούνται και τα μικρά μοντέλα της Skoda, τα οποία θα παραμείνουν ως έχουν, καθώς κατά τα λεγόμενα της εταιρείας, η πορεία ανάπτυξής τους δεν θα ωφελούσε οικονομικά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw