Τα νέα αμορτισέρ της Bilstein είναι ιδανικά για την μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC που παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια στη Mercedes C-Class.

Νέες αναρτήσεις για μεγαλύτερες 4x4 επιδόσεις

3.108 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2016

Η νέα σειρά προϊόντων της Bilstein περιλαμβάνει εξαρτήματα ανάρτησης που αναπτύχθηκαν ειδικά για τα τετρακίνητα μοντέλα.

 
Η μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC παρέχει μεγαλύτερη ευστάθεια στο τρέχον C-Class W205 και εξασφαλίζει πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η Bilstein για να αυξήσει τις επιδόσεις και να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις επεκτείνει τη σειρά των προϊόντων της με εξαρτήματα ανάρτησης που αναπτύχθηκαν ειδικά για τα τετρακίνητα μοντέλα.

Τα τετρακίνητα οχήματα όπως η C-Class 4MATIC, είναι ιδανικά για την έλξη ρυμουλκούμενων και συχνά λειτουργούν υπό πλήρες φορτίο. Το αμορτισέρ πίεσης αερίου Bilstein B6 προσφέρεται ως μια «βελτιωτική λύση» προσφέροντας βέλτιστες επιδόσεις και άνεση, χάρη στην υψηλή δύναμη απόσβεσης και στη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα οχήματα με τετρακίνηση θεωρούνται ασφαλέστερα και ως εκ τούτου είναι μια από τις πρώτες επιλογές για τους υπεύθυνα σκεπτόμενους οδηγούς. Ιδιοκτήτες χαμηλωμένων οχημάτων μπορούν να επιλέξουν τα υψηλών επιδόσεων αμορτισέρ B8.

Η Bilstein B16 coilover ανάρτηση είναι μια επιπλέον ολοκληρωμένη λύση. Είναι ρυθμιζόμενες καθΆ ύψος και έχουν έγκριση TUV για όλο το εύρος της ρύθμισης. Αυτό επιτρέπει την αλλαγή του ύψους οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία περαιτέρω επιθεώρηση. Η Bilstein B16 διαθέτει δέκα βαθμίδες ρύθμισης που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της συμπίεσης και της επαναφοράς.

Τα Bilstein B6, B8 και B16 είναι επίσης διαθέσιμα για την Mercedes C-Class με πίσω κίνηση. Επίσης διαθέσιμη είναι η ανάρτηση Bilstein B12 Pro-Kit με ειδικά ρυθμισμένα ελατήρια Eibach, καθώς και η Bilstein B14 coilover ανάρτηση με ελκυστική τιμή. Η B14 έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά με τη B16, με εξαίρεση ότι έχει σταθερή συμπίεση και επαναφορά.

Η απόλυτη sport λύση - η θρυλική ανάρτηση Clubsport- βρίσκεται σε εξέλιξη από την Bilstein για την πισωκίνητη C63 AMG και θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Όλα τα μοντέλα της Mercedes C-Class με εργοστασιακή ανάρτηση Bilstein, σύντομα θα έχουν διαθέσιμα τα  Bilstein B4.

Δείτε περισσότερα εδώ