4 φωτογραφίες »

Τα vintage αυτοκίνητα φαίνεται πως έχουν ακόμα το κοινό τους.

Νέο Caterham Super Seven 1600

5.389 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2020)

Τα vintage αυτοκίνητα φαίνεται πως έχουν ακόμα το κοινό τους και έτσι κάποιες εταιρίες συνεχίζουν να προσφέρουν αντίστοιχα προϊόντα. Τρανό παράδειγμα η Caterham η οποία παρουσίασε το νέο Super Seven 1600.


Όπως εύκολα γίνεται ορατό το Caterham Super Seven 1600 εμπνέεται από το στυλ της δεκαετίας του 1970 αλλά συνδυάζει με την ισχύ και την αξιοπιστία των σύγχρονων κινητήρων. Το κόστος απόκτησης στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ανέρχεται στις  33.495 λίρες (περίπου 29.300 ευρώ), ωστόσο όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρείες έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Caterham προσφέρει πολλές επιλογές για να ανέβει ακόμα περισσότερο το κόστος.
 
Το Super Seven 1600 χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6 Sigma της Ford που προσφέρει 137 ίππους, χωρίς όμως να γίνονται γνωστές οι επιδόσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού είναι ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
 
Από κει και πέρα για να λάβει την κλασική εμφάνιση στο εξωτερικό, η Caterham συνδυάζει τα φουσκωμένα φτερά με ζάντες 14 ιντσών που διατίθενται με φινίρισμα στα χρώματα του αλουμινίου, του χρυσού ή του αμαξώματος. Η εταιρεία προσφέρει το μοντέλο σε χρώματα που θα τονίσουν ακόμα περισσότερο τη vintage εικόνα του αυτοκινήτου. Αυτά είναι τα Racing Green (πράσινο), Caribbean Blue (γαλάζιο), Tuscany Red (κόκκινο), Saxony Grey (γκρι), Serengeti Orange (πορτοκαλί), Bordeaux Red (κόκκινο), and Oxford White (λευκό).
 
Να αναφέρουμε πως προαιρετικά οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ένα μεγαλύτερο πλαίσιο που αυξάνει το χώρο στην καμπίνα και στο χώρο αποσκευών, ενώ προσθέτει ένα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου. Τέλος, στο εσωτερικό του, το Super Seven 1600 διαθέτει ξύλινο τιμόνι και δερμάτινη ταπετσαρία.  
 

Toyota
moto