Μια χρωματιστή εκδοχή του νέου αυτοκινήτου-μυστηρίου από την Ferrari...

Μια "χρωματιστή" εκδοχή του νέου αυτοκινήτου-μυστηρίου από την Ferrari...

Νέο Ferrari Hypercar: Χρώμα στα σχέδια

3.398 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2017)

Ο σχεδιαστικός οίκος Peisert Design χρωμάτισε ένα από τα σχέδια που δημοσίευσε μόλις προχθές η Ferrari, σχετικά με νέο επικείμενο hypercar και το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Μόλις πριν δύο ημέρες, η Ferrari δημοσίευσε κάποια σχέδια, τα οποία έχει καταθέσει προς κατοχύρωση και φαίνεται να απεικονίζουν ένα νέο Hypercar –δείτε τι γράψαμε εμείς για αυτό κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα σχέδια συζητήθηκαν εκτενώς ανά τον κόσμο, φαίνεται όμως ότι ενέπνευσαν και τον σχεδιαστή Jan Peisert, ο οποίος προσέθεσε χρώμα σε ένα από αυτά. Φυσικά, το μοντέλο «ζωντάνεψε» αμέσως, αποκαλύπτοντας όλο του τον δυναμισμό. Φαίνεται ότι, σε σύγκριση με την LaFerrari την οποία ελαφρώς θυμίζει, το μοντέλο του σχεδίου είναι κάπως πιο ήπιο σχεδιαστικά, με πιο λεπτά εμπρός φωτιστικά σώματα και πιο μινιμαλιστική σχεδίαση στο καπό.

Πολλές πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά εικάζεται ότι τα σχέδια συνδέονται με ένα νέο Special Project μοντέλο, βασισμένο στην LaFerrari. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη, για να μάθουμε περισσότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw