Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του QX50.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του QX50.

Νέο Infiniti QX50

3.902 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Διέρρευσαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου Infiniti QX50, με πολλές ομοιότητες με το Concept.

Η Infiniti παρουσίασε ένα concept του QX50 νέας γενιάς στο σαλόνι αυτοκινήτου του Detroit. Τώρα διέρρευσαν φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του συγκεκριμένου πρωτοτύπου.

To νέο Infiniti CX50, κατα τις μηχανικές του δοκιμές.

To νέο Infiniti CX50, κατα τις μηχανικές του δοκιμές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Και παρά τις προσπάθειες των μηχανικών της εταιρείας να καμουφλάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο το αμάξωμα του αυτοκινήτου, φαίνεται ότι δεν θα έχει πολλές διαφορές το τελικό μοντέλο από το concept του Detroit.

Η μάσκα των μπροστά φαναριών και οι χαμηλοί προβολείς φαίνονται ίδιοι με του Concept, με τους προβολείς ομίχλης να είναι εμφανώς μικρότεροι. Οι πλαϊνοί αεραγωγοί της μάσκας υπάρχουν και στο αυτοκίνητο δοκιμής, ενώ η κεντρική χαμηλή γρίλια έχει αντικατασταθεί από μια πιο συμβατική. Το υπερβολικό καμουφλάζ στο καπό τονίζει ακόμα περισσότερο το «φούσκωμα» στα πλάγια.Στο υπόλοιπο όχημα τα καλύμματα έχουν μεγαλύτερο αποτέλεσμα, αφού δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Οι «φούσκες» στις πόρτες, θυμίζουν τα «Airbumps» του Citroen C4 Cactus, δύσκολα όμως θα βλέπαμε κάτι τόσο ιδιαίτερο στιλιστικά στην τελική μορφή του οχήματος.

Μια ελαφρώς επικλινής οροφή δίνει μια πιο sport αίσθηση στο QX50. Στο πίσω μέρος τα λεπτά φανάρια του Concept υπάρχουν και στο μοντέλο δοκιμής, κάτι που δεν ισχύει για τις πλατιές απολήξεις της εξάτμισης του Concept.

Το QX50 παραγωγής θα φοράει τον νέο 2,0 λίτρων VC-Turbo κινητήρα της Infinity, με 268 ίππους και 390 Nm ροπής. Το Concept ήταν εφοδιασμένο με την τελευταία έκδοση της Pro-Pilot ημι-αυτόματης τεχνολογίας. Με αυτήν το όχημα, σήμερα, είναι ικανό να κυκλοφορήσει σε αυτοκινητόδρομο χωρίς τη βοήθεια του οδηγού, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι ότι στο μέλλον τα οχήματά της θα μπορούν να κυκλοφορούν μέσα στην κίνηση της πόλης χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center