Στο εμπρός μέρος διακρίνουμε φώτα τα οποία έχουν έρθει πιο κοντά στις γρίλιες της μάσκας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρός μέρος διακρίνουμε φώτα τα οποία έχουν έρθει πιο κοντά στις γρίλιες της μάσκας.

Νέο Wrangler στον ορίζοντα

3.672 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2017)

Η Jeep έχει προχωρήσει με την ανάπτυξη του νέου Wrangler και διέρρευσαν φωτογραφίες κακής ποιότητας στις οποίες όμως μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες λεπτομέρειες.

Αν αναρωτιόσασταν τι ετοιμάζει η Jeep για το Wrangler επόμενης γενιάς που θα παρουσιάσει το 2018, σας έχουμε την απάντηση.

Η οροφή και οι πόρτες θα μπορούν να αφαιρεθούν.

Η οροφή και οι πόρτες θα μπορούν να αφαιρεθούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι φωτογραφίες προέρχονται από forum που ασχολείται με τα Wrangler και δείχνουν να ταιριάζουν με αυτά που έχουμε δει από άλλες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει. Έχει αφαιρούμενες πόρτες και οροφή, μεγαλύτερο προφυλακτήρα μπροστά, φλας στους καθρέπτες, φώτα που ακουμπάνε στις ακριανές γρίλιες της μάσκας  και παρμπρίζ που είναι πιο κοντά στο καπό.

Το προφίλ του αυτοκινήτου είναι αλλαγμένο και έτσι οι λαβές των θυρών φαίνεται να είναι χαμηλότερα από ότι τώρα. Επιπλέον, τα παράθυρα φαίνεται να είναι πιο στρογγυλεμένα και τα πίσω φώτα φαίνεται να εκτείνονται και στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.Συνολικά, αυτό που βλέπουμε είναι μια εξέλιξη του τωρινού μοντέλου από άποψη σχεδιασμού. Η βασική συνταγή φαίνεται να είναι η ίδια με αλλαγές εκεί που χρειάζεται ώστε να γίνει λίγο πιο νόστιμη. Φυσικά περιμένουμε περισσότερες αλλαγές στο εσωτερικό ώστε το Wrangler να ακολουθήσει τα υψηλά στάνταρντ συνδεσιμότητας και ασφάλειας του ανταγωνισμού.

Όσο για το ντεμπούτο του, ίσως να γίνει σε ένα μήνα στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Αν όχι, αναμένουμε ότι θα γίνει μέσα στη χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto