Το σημερινό TLX διατίθεται σε δυο κινητήρες.

Το σημερινό TLX διατίθεται σε δυο κινητήρες.

Νεότερα για Acura ΤLX

2.681 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2017)

Η Acura ισχυρίζεται ότι το νέο TLX θα είναι το πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας του. Δείτε τις πρώτες πληροφορίες για το μοντέλο.

Το 2018 Acura TLX θα κάνει το ντεμπούτο του στην επερχόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο, όπου σύμφωνα με πηγές μέσα από την εταιρία θα υιοθετήσει ένα πιο επιθετικό, σπορ και ελκυστικό look εμπνευσμένο από το Acura Precision Concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Eκτός από το νέο στυλ, θα προστεθούν νέα premium χαρακτηριστικά και καινούριες τεχνολογίες που θα το κάνουν σύμφωνα με την Αcura, ένα από τα πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένο και εξοπλισμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Η εικόνα teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μπροστινό μέρος του TLX, όπου η γρίλα μπορεί διακρίνεται καθαρά κάτω από ανασηκωμένο καπό. Τα μπροστινά σώματα των φώτων έχουν νέα σχεδίαση και πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλες διαφορές όσον αφορά και τα πίσω φώτα, τις εξατμίσεις και άλλες σχεδιαστικές λεπτομέρειες κατά μήκος του αυτοκινήτου.
 
Το σημερινό TLX διατίθεται σε δυο κινητήρες, ο πρώτος είναι ένα 2.4 λίτρων τετρακύλινδρος 206 ίππων ενώ ο άλλος είναι ένας 3.5 λίτρων V6 με 290 άλογα. Τα κιβώτια τους είναι ένα 8 σχέσεων διπλού συμπλέκτη και ένα αυτόματο 9 ταχυτήτων αντίστοιχα.

Τα μοντέλα με τον κινητήρα V6 μπορούν να αποκτηθούν με το σύστημα διεύθυνσης Super Handling All-Wheel Drive (SH-AWD) ενώ το αντίστοιχο σύστημα Precision All-Wheel Steer (P-AWS) μπορεί να διατεθεί και στους δυο κινητήρες.

Θα  κάνει τη διαφορά το νέο Acura ΤLX;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center