Στροφή 180 μοιρών για το νέο, τρίτης γενιάς, Nissan X-Trail, το οποίο ξεχνάει το σκληροτράχηλο DNA για να στραφεί στον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα των σύγχρονων crossover.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στροφή 180 μοιρών για το νέο, τρίτης γενιάς, Nissan X-Trail, το οποίο ξεχνάει το σκληροτράχηλο DNA για να στραφεί στον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα των σύγχρονων crossover.

Δοκιμή: Nissan X-Trail 1,6 dCi 4X2 7 Seats

68.839 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2014)

To τρίτης γενιάς Nissan X-Trailαφήνει πίσω τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα για να βαδίσει σε crossover μονοπάτια, διεκδικώντας μάλιστα και μερίδιο και από την αγορά των 7θέσιων.

+ Aνεση και ποιότητα κύλισης, Ευκολία οδήγησης, Ευρυχωρία, Ποιότητα, Κομψή σχεδίαση, Εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, Επιλογή τετρακίνησης
-  Χώροι για το κεφάλι πίσω (με ηλιοροφή), Οδηγοκεντρικός χαρακτήρας
Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει από 26.960 ευρώ
• Είναι 1,6 turbodiesel με 130 PS
• Καίει 4,9 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 141,9 ευρώ τέλη
Στροφή 180 μοιρών για το νέο, τρίτης γενιάς, Nissan X-Trail, το οποίο ξεχνάει το σκληροτράχηλο DNA για να στραφεί στον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα των σύγχρονων crossover, που άλλωστε γνωρίζουν ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία. Έτσι, το νέο μοντέλο της Nissan είναι σχεδιασμένο από την αρχή για να συμπληρώσει τη γκάμα των crossover της Nissan μαζί με το μικρομεσαίο Qashqai και το μικρό Juke. Παράλληλα έρχεται να αντικαταστήσει και το 7θέσιο Qashqai +2, που δεν προσφέρεται πλέον, χάρη στην προαιρετική επταθέσια διάταξη (+800 ευρώ), που διαθέτει στην καμπίνα.
Πληθωρικό
Χτισμένο πάνω στην πλατφόρμα CMF του ομίλου Nissan-Renault, το X-Trail έχει αυξήσει όλες του τις διαστάσεις σε σχέση με τον προηγούμενο μοντέλο. Έτσι το μήκος του φτάνει πλέον στα 4.643 χλστ. (+13 χλστ.), το πλάτος στα 1.820 χλστ. (+35 χλστ.) και το ύψος στα 1.695 χλστ. (+10 χλστ.). Θεαματική ήταν η αύξηση του μεταξονίου από τα 2.630 στα 2.706 χλστ. Σχεδιαστικά το X-Trail ακολουθεί το αισθητικό προφίλ, που λάνσαρε το νέο Qashqai με τη χαρακτηριστική V γρίλια ενισχυμένο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως οι LED προβολείς ημέρας και τα οριζόντια πίσω φώτα.  Το νέο Nissan X-Trail γεμίζει κυριολεκτικά το μάτι όντας 266 χλστ. μακρύτερο, 14 χλστ. φαρδύτερο και 105 χλστ. υψηλότερο από το Qashqai
Από 26.960 ευρώ
Το νέο Nissan X-Trail είναι διαθέσιμο μόνο με τον 1,6 λτ. dCi turbodiesel κινητήρα της Renault. Ωστόσο προσφέρεται σε δικίνητες ή τετρακίνητης εκδόσεις με χειροκίνητο ή αυτόματο CVT κιβώτιο, ενώ όπως προαναφέραμε υπάρχει δυνατότητα για επιλογή 7θέσιας διάταξης της καμπίνας επιβατών.
Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι Energy, Acenta και Techna.
Για τη βασική προσθιοκίνητη έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού Energy η τιμή είναι 26.960 ευρώ. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ESP, Chassis Control (με Active Engine Brake, Active Trace Control & Body Motion Control), air-condition, 4 ηλ. παράθυρα και ηλεκτρικές ευκολίες, ηχοσύστημα, cruise control,  ηλεκτρικό χειρόφρενο και ζάντες αλουμινίου. Από κει και πέρα η επιβάρυνση για το αυτόματο κιβώτιο CVT είναι 1.900 ευρώ, για την επταθέσια διάταξη 800 ευρώ, ενώ ως τετρακίνητο  ξεκινά από τις 31.360 ευρώ, στο επίπεδο εξοπλισμού Αcenta.

Μοντέρνα σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζουν την καμπίνα του νέου Nissan X-Trail.

Μοντέρνα σχεδίαση και υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζουν την καμπίνα του νέου Nissan X-Trail.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN