Η 919 Hybrid συνόδευε στο Λονδίνο τη νέα Panamera 4 E-Hybrid, η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της.

Η 919 Hybrid συνόδευε στο Λονδίνο τη νέα Panamera 4 E-Hybrid, η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της.

Ο Webber με αγωνιστικό στο Λονδίνο

2.051 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2016)

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και νυν πρωταθλητής της FIA World Endurance Championship Mark Webber εξέπληξε τους πάντες όταν βγήκε βόλτα στο Λονδίνο με την πρωτότυπη 919 Hybrid LMP1.

Ασφαλώς και δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να πηγαίνεις το πρωί στη δουλειά σου και να συναντάς ένα αγωνιστικό όχημα να κάνει βόλτα μέσα στην πόλη, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι η πρωτότυπη Porsche 919 Hybrid LMP1, που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα αντοχής.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό συνέβη σήμερα στο Λονδίνο όταν ο πρώην πιλότος της F1 και τωρινός πρωταθλητής του πρωταθλήματος αντοχής, Mark Webber, βγήκε βόλτα με το αγωνιστικό μονοθέσιο 919 Hybrid LMP1, περνώντας από διάφορα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Piccadilly Circus, το Trafalgar Square, το Big Ben και φυσικά το Hyde Park.
Η 919 Hybrid συνόδευε στο Λονδίνο τη νέα Panamera 4 E-Hybrid, η οποία έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της. Να υπενθυμίσουμε πως η Panamera 4 E-Hybrid εφοδιάζεται εκτός από το μοτέρ εσωτερικής καύσης και από ένα ηλεκτρικό κινητήρα που παίρνει ενέργεια από μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center