4 φωτογραφίες »

Οδηγούμε: Νέο Audi A3

51.515 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2020)

Υπάρχει ουσία κάτω από εντυπωσιακό περιτύλιγμα: Το νέο Audi A3 χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη και high-tech τεχνολογία του Volkswagen Group, όπως άλλωστε και το νέο VW Golf 8, είναι όμως διαφορετικό, σπορτίφ και εξαιρετικά γοητευτικό.


Τα μικρομεσαία είναι παραδοσιακά η «οικογενειακή» κατηγορία, όπου όλοι οι κατασκευαστές δίνουν βάρος, ακόμη και τώρα που τα SUV έχουν γίνει μόδα. Και σε αυτήν την κατηγορία γίνεται… κόλαση, με σκληρές μάχες, ακόμη και ενδοοικογενειακές, όπως για παράδειγμα μεταξύ του Golf και των υπολοίπων του γκρουπ. Έτσι λοιπόν συμβαίνει και μεταξύ Golf και Audi A3. Στην προκειμένη περίπτωση, η Audi με την τέταρτη γενιά του Α3 χρησιμοποιεί μεν την τεχνολογία του γκρουπ, αλλά προσθέτει τη δική της πινελιά και το κάνει με το δικό της τρόπο ώστε να κάνει τη διαφορά. 

Εμφάνιση που αιχμαλωτίζει
Πιο αναλυτικά και περνώντας στην τέταρτη γενιά του, το νέο Audi A3 έχει αυξημένο μήκος και πλάτος κατά 3 εκατοστά, αλλά ελάχιστες αλλαγές στο σχήμα. Παρόλα αυτά, το μπροστινό και το πίσω μέρος δείχνουν σαφώς πιο έντονο χαρακτήρα και, ως συνήθως, οι Βαυαροί παίζουν πολύ με το φωτισμό (βλέπε Matrix LED) εγκαθιστώντας για πρώτη φορά ακόμα και ψηφιακά φώτα ημέρας, δίνοντας σε κάθε εξοπλιστική εκδοχή τη δική της υπογραφή.Ωστόσο, η πιο όμορφη πλευρά του -για εμάς- είναι η πλαϊνή. Οι άνθρωποι της Audi έδωσαν μεγαλύτερη κλίση στην πίσω κολώνα, πετυχαίνοντας πιο δυναμική σχεδίαση, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται ο χώρος αποσκευών (380 λίτρα) ή το περιθώριο για το κεφάλι, καθώς σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει στις αναλογίες των χώρων. Με λίγα λόγια, το νέο Audi A3 δείχνει υπέροχο και πάλι, στέκεται καμαρωτό, ενώ με τη σφιχτή ανάρτησή του κυριολεκτικά ποθεί από τον οδηγό να πατήσει δυνατά το δεξί πεντάλ...

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

peugeot
NISSAN