Oδηγούμε το νέο Nissan NV300

Oδηγούμε το νέο Nissan NV300

4.135 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2016)

Το νέο NV300 που επίσης είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στο Μαρόκο, αποτελεί τον αντικαταστάτη του Primastar και ουσιαστικά ολοκληρώνει την γκάμα της Nissan στα ελαφρά επαγγελματικά με ένα μοντέλο που θα προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και κινητήρων.

Ηεμπορική πορεία του νέου Nissan NV300 αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα μέσα στον Νοέμβριο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (από τον Ιανουάριο του 2017 και στην ελληνική αγορά) ενώ η προσθήκη του θα αναβαθμίσει σημαντικά τις προτάσεις της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και στην χώρα μας. Συνοδευόμενο από την 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση (ή 160.000 χλμ.), το νέο NV300 έχει να επιδείξει και διαστήματα συντήρησης για τους κινητήρες του έως και στα 40.000 χλμ. (ή ανά 2 έτη) γεγονός που διασφαλίζει σημαντική μείωση του κόστους συντήρησης του. Στα δυνατά του στοιχεία αξίζει επίσης να συμπεριλάβουμε την δυναμική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και την ευμετάβλητη διαρρύθμιση της καμπίνας των επιβατών προκειμένου να υποστηρίξει με άνεση ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία. Παράλληλα, το νέο NV300 προσφέρει ανέσεις και ασφάλεια εφάμιλλές επιβατικών οχημάτων στους έως και 9 επιβάτες που είναι σε θέση να υποστηρίξουν οι επιβατικές (Combi) εκδόσεις του ενώ, πληρέστατος είναι και ο κατάλογος των ηλεκτρονικών συστημάτων που άπτονται της ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Πλήθος χώρων, εξαιρετική εργονομία και άνεση
Σε σχέση με το Primastar, το κάθισμα του οδηγού είναι τοποθετημένο κατά 36 χλστ. χαμηλότερα ενώ μεγαλύτερη είναι και η κλίση της πλάτης του. Αυτό προσφέρει μια καλύτερη θέση οδήγησης που παραπέμπει σε επιβατικό όχημα ενώ, την ίδια στιγμή είναι ρυθμιζόμενη εμπρός – πίσω σε διαδρομή μεγαλύτερη (+18χλστ.) σε σχέση με το προκάτοχο μοντέλο. Πέραν αυτού, το νέο NV300 προσφέρει εντυπωσιακούς χώρους για μικροαντικείμενα, με όγκο 89 λτ. Συνολικά 14 θέσεις με όγκο από 0,2λτ. – 54 λτ. (κάτω από το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό) έχουν προβλεφθεί στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών ενώ στοιχεία όπως η θέση για κινητά τηλέφωνα, φορητό υπολογιστή ή η ειδική βάση για έγγραφα που μπορεί να αφαιρεθεί από την αναδιπλούμενη πλάτη του μεσαίου καθίσματος, αναβαθμίζουν κάθετα την πρακτικότητα του ιαπωνικού μοντέλου.

Διαβάστε περισσότερα στο pro.autotriti.gr
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center