Καθένα από αυτά τα Wraiths σύμφωνα με βρετανικές πηγές, χαρακτηρίζεται από μοναδική σχεδίαση.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καθένα από αυτά τα Wraiths σύμφωνα με βρετανικές πηγές, χαρακτηρίζεται από μοναδική σχεδίαση.

Οι 9 νέες Wraith

3.064 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2017)

Η Rolls Royce σχεδίασε 9 μοντέλα Wraith σε συνεργασία με τους διασημότερους καλλιτέχνες της Βρετανίας. Δείτε σε ποιους rockstars ανήκουν τα 4 πρώτα που ήρθαν στο φως.

Η Rolls Royce ανακοίνωσε τα τελευταία 9 ολοκαίνουρια μοντέλα Wraith, εμπνευσμένα από την βρετανική μουσική και πιο συγκεκριμένα από μερικούς από τους καλύτερους βρετανούς rockstars  και άλλους τραγουδιστές.

Έχει αναφορές από την καριέρα του κάθε καλλιτέχνη.

Έχει αναφορές από την καριέρα του κάθε καλλιτέχνη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα πρώτα τέσσερα από αυτά τα Wraiths αποκαλύφτηκαν σήμερα από τους καλλιτέχνες που τα δημιούργησαν σε συνεργασία με τη Rolls Royce, οι όποιοι συγκεκριμένα ήταν, ο τραγουδιστής των The Who Rogel Daltrey, o sir Ray Davies των The Kinks και ο παγκόσμια γνωστός τραγουδοποιός και παραγωγός Giles Martin.
 
Καθένα από αυτά τα Wraiths σύμφωνα με βρετανικές πηγές, χαρακτηρίζεται από μοναδική σχεδίαση που έχει αναφορές από την καριέρα του κάθε καλλιτέχνη με την Rolls Royce να αναφέρει ότι τα αυτοκίνητα αποτελούν το μεγαλύτερο αντικείμενο συλλογής για τους μεγάλους θαυμαστές τους.

Η πώληση αυτών των αυτοκινήτων θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος με την Rolls Royceνα δωρίζει μέρος της αξίας σε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιλογής του κάθε καλλιτέχνη. Ο CEO της Rolls Royce δήλωσε ότι: « Η συνεχής θελκτικότητα της Rolls Royce έχει επηρεαστεί ανά τα χρόνια από μερικούς από τους διασημότερους και σημαντικότερους μουσικούς. Αυτή η συνεργασία, με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Βρετανούς καλλιτέχνες υπόσχεται να προσθέσει στην ιστορία της μάρκας και παράλληλα να υποστηρίξει φιλανθρωπικές δραστηριότητες».

Είναι καλή ιδέα αυτή της Rolls Royce;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto