Το ιδιαίτερο αυτό ζεύγος παρουσιάστηκε στη βρετανική πρεσβεία της Σεούλ και θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία από το Rolls-Royce Studio στον Ίντσον, την πρώτη έκθεση της φίρμας που άνοιξε εκτός Ην. Β
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ιδιαίτερο αυτό ζεύγος παρουσιάστηκε στη βρετανική πρεσβεία της Σεούλ και θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία από το Rolls-Royce Studio στον Ίντσον, την πρώτη έκθεση της φίρμας που άνοιξε εκτός Ην. Βασιλείου.

Οι Rolls-Royce της Κορέας

3.023 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

Μεγάλη εμπορική επιτυχία σημειώνει η Rolls-Royce στη Ν. Κορέα και για αυτό έφτιαξε ειδικά για την ασιατική χώρα δύο σπέσιαλ εκδόσεις των Ghost και Wraith.

H Rolls-Royce πούλησε πέρσι στη Νότιο Κορέα 1/3 περισσότερα αυτοκίνητα από ότι το 2015. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που η βρετανική εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει ειδικά για την εκεί αγορά, δύο σπέσιαλ εκδόσεις των μοντέλων της, η κάθε μία από τις οποίες είναι αφιερωμένη στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της ασιατικής χώρας.

Η Ghost Seoul Edition, αποτελεί ένα φόρο τιμής στην πρωτεύουσα της χώρας, καθώς οι χρωματικές επιλογές προέρχονται από τη σημαία της Ν. Κορέας.

Η Ghost Seoul Edition, αποτελεί ένα φόρο τιμής στην πρωτεύουσα της χώρας, καθώς οι χρωματικές επιλογές προέρχονται από τη σημαία της Ν. Κορέας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε η Ghost Seoul Edition, η οποία αποτελεί ένα φόρο τιμής στην πρωτεύουσα της χώρας, καθώς οι χρωματικές επιλογές προέρχονται από τη σημαία της Ν. Κορέας. Διαθέτει λευκή απόχρωση Andalusian White, ενώ η μορφή της διανθίζεται από κόκκινες και μπλε ρίγες, αλλά και από το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον πύργο Namsan Seoul Tower. Η ίδια ατμόσφαιρα συνεχίζεται και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν οι λευκές, κόκκινες και το μπλε λεπτομέρειες, που δένουν αρμονικά με τα μαύρα δέρματα και τις μαύρες ξύλινες επιφάνειες.
  
Το δεύτερο μοντέλο αποτελεί μια ειδική έκδοση της Wraith, η οποία αντλεί έμπνευση από την παραθαλάσσια πόλη του Busan. Είναι βαμμένη στο χρώμα Royal Blue, φέρει ροζ ρίγα, ενώ το αγαλματάκι Spirit of Ecstasy είναι φωτιζόμενο. Οι δερμάτινες επενδύσεις είναι σε γκρι και στολίζονται με μπλε και ροζ λεπτομέρειες, ενώ όπως και η Seoul Ghost διαθέτει τον έναστρο ουρανό Starlight Headliner.
 
Το ιδιαίτερο αυτό ζεύγος παρουσιάστηκε στη βρετανική πρεσβεία της Σεούλ και θα είναι διαθέσιμη προς παραγγελία από το Rolls-Royce Studio στον Ίντσον, την πρώτη έκθεση της φίρμας που άνοιξε εκτός της έδρας της εταιρείας στο Goodwood του Ην. Βασιλείου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto