Τα καλά γκάζια, πρέπει να συνοδεύονται και από αντίστοιχα καλά φρένα, ώστε να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και η ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Οι υψηλές αποδόσεις χρειάζονται και καλά φρένα

11.435 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/2/2017

Η βελτίωση του αυτοκινήτου σου, δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και το σύστημα πέδησης, το οποίο θα αυξήσει την ασφάλεια και των υψηλότερων αποδόσεων στο δρόμο.

 
Η αύξηση της ιπποδύναμης, με ατμοσφαιρικούς κινητήρες ή μηχανικόσυμπιεστή, η αλλαγή του εργοστασιακού φίλτρου αέρα, μια βελτιωτική εξάτμιση και το «πείραγμα» του εγκεφάλου, θεωρούνται βασικές παρεμβάσεις για την βελτίωση του αυτοκινήτου και το βοηθούν να λειτουργεί στα «κόκκινα», πετυχαίνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις.
 
Εξίσου σημαντικό είναι όμως, αφού βελτιώσετε μηχανικά τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, ανεβάζοντας την ισχύ του, να μην ξεχάσετε να και την αναβάθμιση του συστήματος πέδησής του.

Κι αυτό γιατί τα καλά γκάζια, πρέπει να συνοδεύονται και από αντίστοιχα καλά φρένα, ώστε να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα και η ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
Επομένως, παρεμβάσεις, όπως η αντικατάσταση των δίσκων, των σιαγόνων και των υλικών τριβής, με άλλα, ισχυρότερα, θα πρέπει να θεωρείται απαραίτητοι… συνοδοί των βελτιωτικών κινήσεων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ