Τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για κάθε τύπο και μάρκα ελαστικών, εγγυάται στους πελάτες της, το tora-elastika.gr.

Οικονομικά ελαστικά με τη «σφραγίδα» της Michelin

43.629 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/9/2016

Νέα δεδομένα στην αγορά ελαστικών, με τη Michelin να λανσάρει τα προϊόντα της νέας θυγατρικής της εταιρείας, της πολωνικής Kormoran.

 
Η Michelin στην προσπάθειά της να αλλάξει το τοπίο στις τιμές των οικονομικών ελαστικών στη χώρα μας, κυκλοφορεί το θυγατρικό της ελαστικό Kormoran σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Το ιδιαίτερα οικονομικό ελαστικό με τη «σφραγίδα» της Michelin, μπορείτε να το βρείτε όπως και κάθε τύπο και μάρκα ελαστικών, με την εγγύηση της χαμηλότερης τιμής της αγοράς, στο e-shop της Τώρα Ελαστικά.

Όσον αφορά την Kormoran, είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ελαστικών στην Πολωνία, με έτος ίδρυσης το 1967 και πλέον θυγατρική της Michelin, η οποία και πήρε το όνομά της από τον πληθυσμό των Κορμοράνων, που βρίσκονται κοντά στο εργοστάσιο παραγωγής.

Η πολύ καλή ποιότητα των ελαστικών Kormoran και η ώθηση σε τεχνογνωσία, που της έδωσε η συνεργασία της με την Michelin, φέρνει τα ελαστικά Kormoran σε πολύ υψηλή θέση στις πωλήσεις οικονομικών ελαστικών.

Τα Kormoran κατασκευάζονται στα εργοστάσια της Michelin σε Ουγγαρία, Σερβία, Σλοβενία και Πολωνία. Η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και οι προσιτές τιμές είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να επιλέξετε την Kormoran για τα ελαστικά σας.

Σχετικά με την Τώρα Ελαστικά

Οι άνθρωποι της Τώρα Ελαστικά προσπαθούν καθημερινά να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όσων αφορά την επιλογή, αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών σας. Με κύριο γνώμονα η τελική επιλογή να είναι δική σας, καλύπτουν στην επιχείρησή τους, όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών σε χαμηλές τιμές. Η εταιρεία εγγυάται μάλιστα, ότι θα σας βοηθήσει να κάνετε την αγορά των ελαστικών σας, σε τιμή πιο χαμηλή από οπουδήποτε αλλού. Ένα σετ καινούριων ελαστικών αυτοκινήτου λοιπόν, μπορεί να γίνει άμεσα δικό σας, με εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.