Συνδυάζοντας τον δυναμικό κινητήρα με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, το Α3 Sportback της δοκιμής σε εμπνέει να οδηγήσεις γρήγορα και με ασφάλεια.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συνδυάζοντας τον δυναμικό κινητήρα με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, το Α3 Sportback της δοκιμής σε εμπνέει να οδηγήσεις γρήγορα και με ασφάλεια.

Δοκιμή: Audi A3 Sportback 1,4 λτ. 140PS

44.503 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2013)

Ο νέος hi-tech 1.400άρης τούρμπο κινητήρας των 140 PS, που λειτουργεί και με 2 κυλίνδρους για οικονομία, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του νέου A3 Spοrtback.

Ήταν φυσικό και επόμενο για τον νέο, hi-tech, τούρμπο 1.400άρη κινητήρα της VW, που αποδίδει 140 ίππους, να αποτελέσει προνόμιο σε πολλά μοντέλα του ομίλου. Έτσι ήρθε και η σειρά του Α3 Sportback στο οποίο χαρίζει το αλατοπίπερο των τονισμένων επιδόσεων σε συνδυασμό με αξιοπρόσεκτη (θεωρητική) οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2. Το ατού του κινητήρα αυτού θυμίζουμε πως είναι η δυνατότητά του να λειτουργεί και με μόνο 2 κυλίνδρους σε συνθήκες περιορισμένου φορτίου. H Αudi ονομάζει την τεχνολογία αυτή Cylinder on Demand (στη γλώσσα της VW λέγεται Active Cylinder Management). 
Και δεν του φαίνεται
Σχεδιαστικά το νέο Audi A3 Sportback δε διαφοροποιείται ιδιαίτερα από την προηγούμενη γενιά του και η έκδοση που δοκιμάζουμε δε μπορεί να αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο η έκδοση των 140 ίππων δε διαθέτει κάποια στοιχεία, που να την κάνουν να ξεχωρίζει από τις 1,4 TFSI εκδοχές των 122 ίππων. Το μοντέλο της δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με το έξτρα σπορ πακέτο S-Line, το οποίο χαρίζει ένα διακριτικά δυναμικό χαρακτήρα στο premium μικρομεσαίο μοντέλο της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto