Ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές του Opel Insignia Grand Sport.

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες τιμές του Opel Insignia Grand Sport.

Opel Insignia Grand Sport: Πρώτες τιμές

13.166 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2017)

Τις τιμές του νέου Insignia Grand Sport ανακοίνωσε η Opel, λίγο καιρό μετά την πρώτη παρουσίαση του νέου μεγάλου της μοντέλου.

Με ανακόινωσή της, η Opel παρουσίασε στον διεθνή τύπο τις τιμές για το νέο Opel Insignia Grand Sport, το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, μαζί με κάποιες συνοδευτικές πληροφορίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το νέο αυτοκίνητο της Opel θα ξεκινά λοιπόν από τα 25.940 ευρώ, ενώ αν ο οδηγός επιθυμεί να αποκτήσει την Wagon έκδοσή του, θα κληθεί να καταβάλλει τουλάχιστον 26.940 ευρώ. Οι παραγγελίες για το μοντέλο, όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, έχουν ξεκινήσει από σήμερα.

Το νέο μοντέλο της Opel βασίζεται σε καινούργιο πάτωμα, το οποίο μαζί με άλλες αλλαγές, το καθιστά κατά 175 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο Insignia –όσον αφορά το sedan μοντέλο-, με το wagon να είναι κατά 200 κιλά ελαφρύτερο από τον πρόγονό του.

Για τους κινητήρες, το Insignia Grand Sport θα εξοπλίζεται με κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με turbo και απόδοση 138 και 164 ίππων, ανάλογα την έκδοση, κινητήρα 2 λίτρων και απόδοσης 256 ίππων, αλλά και δύο diesel μονάδες 1,6 και 2 λίτρων, με απόδοση 109 και 168 ίππων αντίστοιχα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center