Ανάκληση για το υδρογονοκίνητο της Toyota.

Ανάκληση για το υδρογονοκίνητο της Toyota.

Παγκόσμια ανάκληση Toyota Mirai

2.946 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Η Toyota προχωρά σε παγκόσμια ανάκληση περίπου 2.800 Mirai. Το πρόβλημα θα διορθωθεί με αναβάθμιση του λογισμικού στις κυψέλες καυσίμου, ενώ η διαδικασία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μισή ώρα.

Η Toyota προχωρά σε ανάκληση όλων των Mirai παγκοσμίως, για λόγους ασφαλείας. Η ανάκληση αφορά περίπου 2,800 οχήματα που έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κάτω υπό ορισμένες συνθήκες, όπως όταν ο οδηγός πατήσει το γκάζι μετά από αρκετή ώρα χρήσης του cruise control, απελευθερώνεται υψηλή τάση από τις κυψέλες καυσίμου υπερβαίνοντας τα ανώτατα όρια.
 Όπως σε κάθε περίπτωση ανάκλησης, η εταιρεία θα έρθει σε επαφή και θα ενημερώσει τους ιδιοκτήτες των Mirai για την κατάσταση. Στην συνέχεια θα προγραμματιστεί ένα ραντεβού με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της περιοχής, όπου θα γίνει δωρεάν αναβάθμιση του λογισμικού που διαχειρίζεται τις κυψέλες καυσίμου. Η διαδικασία υπολογίζεται πως θα διαρκέσει λιγότερο από μισή ώρα.

Η Toyota αναμένεται να ανακοινώσει αν προέκυψε κάποιο περιστατικό στον δρόμο από το συγκεκριμένο πρόβλημα και πότε θα ξεκινήσουν οι ανακλήσεις. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto