Μια παρατημένη Mercedes SLR McLaren.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια παρατημένη Mercedes SLR McLaren.

Παρατημένη SLR McLaren

14.553 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2017)

Την έχουν αφήσει να σκουριάζει σε ένα χωράφι από το 2011, ενώ θέλει πολύ χρήμα και κόπο για να ξαναβγεί στο δρόμο και να προσφέρει χαμόγελα.

Κάποτε ήταν μια επιβλητική λευκή Mercedes Benz SLR McLaren. Σήμερα είναι παρατημένη σε ένα χωράφι στην Τσεχία, και «σαπίζει» από το 2011, όποτε και κατασχέθηκε.

Βρίσκεται 6 χρόνια σε μια μάντρα της αστυνομίας.

Βρίσκεται 6 χρόνια σε μια μάντρα της αστυνομίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με τσέχικα μέσα, το hypercar της προηγούμενης δεκαετίας, κατασχέθηκε από την αστυνομία πριν 6 χρόνια και από τότε βρίσκεται παρατημένο σε ένα πάρκινγκ με κατασχεμένα. Οι πληροφορίες λένε πως το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κουνηθεί από κει μέχρι η αστυνομία να ολοκληρώσει μια υπόθεση κλοπής σχετικά με το όχημα, που αφορά μια τοπική εταιρεία leasing.Αν πράγματι η συγκεκριμένη SLR McLaren, κάθεται στο ύπαιθρο για τουλάχιστον 6 χρόνια, μπορεί να χρειάζεται πολύ δουλειά για να ξαναβγεί στο δρόμο. Τα ηλεκτρονικά μπορεί να έχουν καταστραφεί από ποντίκια ή άλλα ζώα και τις καιρικές συνθήκες, ενώ νευραλγικά μηχανικά μέρη όπως ο κινητήρας και τα φρένα μπορεί να έχουν καταστραφεί ή αφαιρεθεί.

Στις δόξες της η συγκεκριμένη Mercedes, αποτελούσε το αντίπαλο δέος σε μεγαθήρια όπως η Carrera GT και η Ferrari Enzo. Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 5,4 λίτρων κινητήρας της, απέδιδε 617 ίππους  και έχει μείνει στην ιστορία ως το τελευταίο καθαρόαιμο supercar της γερμανικής φίρμας. Αν ποτέ το αυτοκίνητο φύγει από τα χέρια της αστυνομίας, το πιο πιθανό είναι να βγει στο «σφυρί», με αρκετούς πιθανούς μνηστήρες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto