Ποιες παρεμβάσεις θα κάνουν το αμάξι σας «δυναμίτη», αλλά όχι και «ευαίσθητο» στους κινδύνους; Διαβάστε το θέμα που ακολουθεί...

Πείραξέ το εκεί που μετράει

8.526 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2017

Σίγουρα μπορείς να το κάνεις «τούμπανο» και εξωτερικά, αλλά η βελτίωση που μετράει πραγματικά στο αυτοκίνητο, είναι στην «καρδιά» του και τις επιδόσεις του.

 
Η εμφάνιση ενός βελτιωμένου αυτοκινήτου, είναι αυτή που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στην αρχή, αλλά κακά τα ψέματα, όσοι ασχολούνται πραγματικά με την αναβάθμιση του αυτοκινήτου τους, εστιάζουν κυρίως κάτω από το καπό του. Η «εμψύχωση» του κινητήρα και η «εκτόξευση» των επιδόσεων, είναι αυτό που κάνει τη βελτίωση να… μετράει και στο δρόμο. Το ζήτημα όμως, είναι να μπορείς να κάνει ακριβώς αυτό, αλλά σωστά, χωρίς επιπτώσεις στην καλή λειτουργία του κινητήρα, αλλά και χωρίς να περιοριστεί η ασφάλεια, όσο αυξάνονται τα όρια του αυτοκινήτου.
Παρακάτω λοιπόν, επισημαίνουμε κάποιες παρεμβάσεις που θα κάνουν το αμάξι σας «δυναμίτη», αλλά όχι και «ευαίσθητο» στους κινδύνους.

Απελευθερώστε με ασφάλεια

Ένα ολοκληρωμένο κιτ εισαγωγής προσφέρει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και αποτελεί τη βάση για μια αποδοτική βελτίωση του αυτοκινήτου, αφού ουσιαστικά το «απελευθερώνει» από τις εργοστασιακές «φιμώσεις». Η επιλογή του κατάλληλου κιτ όμως, είναι κομβικής σημασίας, αφού μία κακής ποιότητας κατασκευή μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες σε αισθητήρες ή ακόμα και προβλήματα στα εσωτερικά μέρη του κινητήρα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ