Στην εξωτερική βελτίωση, μία παρέμβαση που συχνά δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά κάνει μεγάλη διαφορά, είναι η αλλαγή ζαντών και ελαστικών.

Extra tip για εμφάνιση

8.531 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/1/2017

Όσον αφορά την εξωτερική βελτίωση του αυτοκινήτου, υπάρχουν αρκετές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν το αυτοκίνητό σας ριζικά. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσετε όμως, είναι τα λάστιχά του.
Όταν σκέφτεται κανείς τη βελτίωση του αυτοκινήτου, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό δεν είναι σίγουρα, τα ελαστικά του. Τα «υποδήματα» όμως, κάνουν πολλές φορές τη διαφορά και σε αυτή την περίπτωση.
Φανταστείτε έναν τύπο καλοντυμένο και περιποιημένο με βρώμικα και τρύπια παπούτσια. Δεν χαλάει όλη η εμφάνισή του ακόμα και αν φοράει ένα πανάκριβο, μοντέρνο κοστούμι; Όπως ακριβώς ένα ωραίο ζευγάρι υποδήματα αναδεικνύει ένα ωραίο ντύσιμο, έτσι ακριβώς και οι ζάντες με τα ελαστικά θα προσδώσουν την απαραίτητη αίγλη στο αυτοκίνητό σας.
Και σε αυτόν τον τομέα οι aftermarket επιλογές είναι απεριόριστες. Ζάντες ακτινωτές, ζάντες αστέρι, χρωματιστές και πολλά ακόμα σχέδια, καθώς επίσης και με διαφορετικά υλικά κατασκευής (αλουμίνιο, carbon, νίκελ). Η λίστα είναι ατελείωτη για αυτό πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά, καλό θα ήταν να πάρετε πολύ σοβαρά υπόψη σας τη γνώμη του ειδικού, που έχει μάτι με τεράστια εμπειρία, ενώ πολλοί έμποροι σας δίνουν πλέον και τη δυνατότητα να δείτε μέσω υπολογιστή μια ακριβή απεικόνιση του αυτοκινήτου σας με τις ζάντες που θέλετε να επιλέξετε.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ