Το Golf R Heritage Concept, είναι ένα μαύρο αυτοκίνητο με μια ρίγα σε κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο, που παραπέμπει στη γερμανική σημεία. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι τροχοί της Vossen, αλλά και τα ελα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Golf R Heritage Concept, είναι ένα μαύρο αυτοκίνητο με μια ρίγα σε κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο, που παραπέμπει στη γερμανική σημεία. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι τροχοί της Vossen, αλλά και τα ελατήρια που χαμήλωσαν το ύψος του οχήματος.

Πέντε μοναδικά Volkswagen

7.043 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2017)

Το Golf, το Beetle και το Jetta αποτέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία πέντε μοναδικών πρωτότυπων οχημάτων, που ετοίμασε η Volkswagen ειδικά για τους ενθουσιώδεις φίλους της από τις Η.Π.Α. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Η Volkswagen ετοίμασε μια σειρά από πρωτότυπα μοντέλα για τους ενθουσιώδεις φίλους της από τις Η.Π.Α. Είναι πέντε στον αριθμό και αποτελούν παραλλαγές των Golf Alltrack, Beetle, Golf GTI, Golf R και Jetta GLI. Τα πέντε concept κάνουν ντεμπούτο σήμερα στο SOWO: The European Experience, στο Hutchinson Island της Τζόρτζια.

Το Golf GTI RS Concept διαθέτει μια αισθητική που δανείζεται στοιχεία από την Porsche 911 GT3 RS, ενώ φυσικά πρωταγωνιστής είναι το φαρδύ body kit της Rocket Bunny.

Το Golf GTI RS Concept διαθέτει μια αισθητική που δανείζεται στοιχεία από την Porsche 911 GT3 RS, ενώ φυσικά πρωταγωνιστής είναι το φαρδύ body kit της Rocket Bunny.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το Golf GTI RS Concept διαθέτει μια αισθητική που δανείζεται στοιχεία από την Porsche 911 GT3 RS, ενώ φυσικά πρωταγωνιστής είναι το φαρδύ body kit της Rocket Bunny. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα αγωνιστικά καθίσματα, ενώ το πίσω κάθισμα έχει δώσει τη θέση του σε ένα roll cage.
 
Σειρά έχει το Golf R Heritage Concept, ένα μαύρο αυτοκίνητο με μια ρίγα σε κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο, που παραπέμπει στη γερμανική σημεία. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι τροχοί της Vossen, αλλά και τα ελατήρια που χαμήλωσαν το ύψος του οχήματος.
  
Για όσους θέλουν κάτι λιγότερο επιθετικό από τα Golf GTI RS & R Heritage, η VW ετοίμασε το Jetta GLI Nardo Concept, το οποίο δανείζεται από την Audi τη βαφή Nardo Grey. Οι σκούροι τροχοί είναι της HRE, ενώ τα ελατήρια που χαμηλώνουν το αμάξι είναι της H&R.
 
Το Golf Alltrack Country Concept απευθύνεται στους περιπετειώδεις κατασκηνωτές. Η ανάρτηση έχει ψηλώσει κατά 2 ίντσες (5 εκ.) προς όφελος των off road χαρακτηριστικών του οχήματος, ενώ έχουν προστεθεί επιπλέον προβολείς ομίχλης. Η σκηνή οροφής διαθέτει ηλιακά πάνελ, προσφέροντας και τη δυνατότητα για ζεστό ντουζάκι με τη βοήθεια του ήλιου. Ένα σύστημα ψυχαγωγίας βρίσκεται στο χώρο αποσκευών, ενώ πακέτο πάνε και δύο ποδήλατα mountain Trek Stache 9.6.
 
Για τους φίλους της ποδηλασίας υπάρχει και το Beetle Post Concept, στο οποίο η αθλήτρια στο BMX, Alise Post, τοποθετεί δύο custom ποδήλατα της GW.  Οι τροχοί των 19 ιντσών είναι της Mr. Drama Queen wheels, ενώ τα H&R ελατήρια χαμηλώνουν το ύψος του οχήματος. Τελική πινελιά αποτελεί η ρετρό γραμματοσειρά στην αναγραφή του Volkswagen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center