Η Nissan ανακοίνωσε την ίδρυση του τμήματος NISMO Cars Business Unit, το οποίο θα ασχοληθεί με την επέκταση της παραγωγής των σχετικών μοντέλων, η οποία αυτή της στιγμή βρίσκεται στις 15.000 μονάδες ε

Η Nissan ανακοίνωσε την ίδρυση του τμήματος NISMO Cars Business Unit, το οποίο θα ασχοληθεί με την επέκταση της παραγωγής των σχετικών μοντέλων, η οποία αυτή της στιγμή βρίσκεται στις 15.000 μονάδες ετησίως.

Περισσότερα Nissan NISMO

5.247 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

Οι άνθρωποι της Nissan θέλουν να προσφέρουν περισσότερα NISMO μοντέλα, σε πιο πολλούς πελάτες τους. Δείτε τι σχεδιάζει η ιαπωνική υπο-φίρμα επιδόσεων…

Η Nissan έχει ένθερμους φίλους στους κόλπους όσων λατρεύουν τα αυτοκίνητα επιδόσεων, οι οποίοι αυξάνονται κάθε φορά που η εταιρεία παρουσιάζει τη NISMO έκδοση κάποιου μοντέλου της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται πως σχεδιάζει τη διεύρυνση της NISMO γκάμας της, με περισσότερα μοντέλα και παρουσία σε πιο πολλές αγορές. Σε αυτό το πλαίσιο, η Nissan ανακοίνωσε την ίδρυση του τμήματος NISMO Cars Business Unit, το οποίο θα ασχοληθεί με την επέκταση της παραγωγής των σχετικών μοντέλων, η οποία αυτή της στιγμή βρίσκεται στις 15.000 μονάδες ετησίως.
  
Ο επικεφαλής της NISMO, Takao Katagiri, είπε σχετικά: «Ως μια υπο-φίρμα της Nissan, η NISMO χτίζει πάνω στις αξίες των μοντέλων της Nissan. Με την τεχνογνωσία των εταιρειών του γκρουπ της Nissan, τα μοντέλα της NISMO θα ευχαριστήσουν τους πελάτες της Nissan περισσότερο από ποτέ.».
 
Προς το παρόν, έκδοση NISMO διαθέτουν τα GT-R, 370Z, Juke και Sentra, συν τα Note και Patrol σε κάποιες αγορές. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι τα επόμενα μοντέλα που θα μπουν στη λίστα, αλλά δεν θα μας έκανε εντύπωση αν βλέπαμε τα X-Trail και Murano, αλλά και τα sedan Altima και Maxima, ενώ πολλά έχουν ακουστεί και για το Pulsar, του οποίου η σχετική έκδοση παραμένει εδώ και καιρό πρωτότυπη. Φήμες υπάρχουν και για το Qashqai, όπως και για το Navara έχουν ακουστεί πολλά, ενώ και το νέο Micra δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda