Η Alfa Romeo Giulia GTA θα είναι ισχυρότερη και θα διαθέτει πιο σπορ καταβολές από την QV (φώτο)

Η Alfa Romeo Giulia GTA θα είναι ισχυρότερη και θα διαθέτει πιο σπορ καταβολές από την QV (φώτο)

Πιο καυτή Alfa Romeo Giulia

16.334 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2016)

H Alfa Romeo σκέφτεται πολύ σοβαρά τα ενδεχόμενο να λανσάρει μια ακόμα πιο καυτή έκδοση από την QV για την Giulia, την Giulia GTA.

H Alfa Romeo έχει επενδύσει πολλά στη νέα Giulia και φαίνεται πως στο μυαλό των ιθυνόντων της ιταλικής φίρμας στριφογυρνάει η ιδέα του λανσαρίσματος της έκδοσης GTA οποία και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του σεντάν της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου η GTA θα είναι ισχυρότερη και γρηγορότερη από την QV, η οποία αποδίδει 510 άλογα και χρειάζεται 3,9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα. Εξάλλου παραδοσιακά το GTA (το Α στο ακρωνύμιο σημαίνει στα ιταλικά Allegrita = ελαφριά) συνόδευε όλες τις γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της ιστορικής φίρμας.
Πέραν της μεγαλύτερης ισχύος της νέας έκδοσης, αυτή θα διαθέτει και πιο σπορ καταβολές από την QV, αφού θα διαθέτει πληθώρα αεροδυναμικών αλλαγών, πιο «πισταδόρικο» στήσιμο και εμφανισιακές αλλαγές που θα παραπέμπουν σε GT.

Αν σας άνοιξε η όρεξη με την Giulia GTA, τότε θα χρειαστεί να περιμένετε 2 χρόνια, χρονικό διάστημα που υπολογίζεται πως θα χρειαστεί να περάσει, μέχρι να κάνει την εμφάνισή της η facelift εκδοχή της Giulia.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto