2 φωτογραφίες »

To τωρινό Tucson δίπλα στην ψηφιακή πρόταση του καναλιού του Youtube.

Πιο σπορτίφ το επόμενο Hyundai Tucson

8.962 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2020)

Οι δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Hyundai αφήνουν να εννοηθεί πως το επόμενο Tucson θα γίνει πιο ακραίο σχεδιαστικά. Θα μοιάζει άραγε έτσι;


Mέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε το νέας γενιάς Hyundai Tucson αν βγουν αληθινές οι αναφορές που θέλουν την μάρκα να βάζει σε παραγωγή το SUV τον Αύγουστο.

Μέχρι όμως εκείνη την στιγμή, το κανάλι στο Youtube με όνομα Atchacars δημοσίευσε ένα νέο video που δείχνει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Tucson, κάνοντας τον ισχυρισμό πως λαμβάνει έμπνευση τόσο από τα καμουφλαρισμένα μοντέλα που έχουν συλληφθεί σε δοκιμές όσο και από το Vision T concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του νέου Tucson φαίνεται πως θα είναι ακραίες. Αλλωστε, ο Sangyup Lee, αντιπρόεδρος Σχεδίασης του Ηyundai Design Center είχε δηλώσει ένα χρόνο πριν που το νέο Tucson θα μας κάνει να «φρικάρουμε» ενώ ο Andrew Tuatahi, manager Σχεδιασμού Προϊόντων, είχε κάνει λόγο πως το SUV θα είναι «πολύ ενδιαφέρον στο μάτι». Όντως, στο σχέδιο αυτό τουλάχιστον, ο πρόβολός του εάν και θυμίζει Hyundai λόγω της γνωστής γρίλιας, τα φωτιστικά σώματα, ο προφυλακτήρας και το γραμμωμένο καπό βελτιώνουν το λουκ του μοντέλου.

Το επερχόμενο Tucson έχει επιβεβαιωθεί πως θα λάβει και υβριδικά και plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα ενώ πολύ πιθανή είναι η κατασκευή μιας Ν έκδοσης υψηλών επιδόσεων με τουλάχιστον 340 άλογα το 2021 ή το 2022.
 

peugeot
OPEL