Το νέο C3 σφραγίζει τη θέληση της Citroen να βρει τη χαμένη της ταυτότητα με ένα καινοτόμο και μαζί πρακτικό σχήμα.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο C3 σφραγίζει τη θέληση της Citroen να βρει τη χαμένη της ταυτότητα με ένα καινοτόμο και μαζί πρακτικό σχήμα.

Aξονας: Design, σχεδίαση

38.285 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάποιες φίρμες έχουν στόχο να ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά με το design να έχει πάντα τον δικό του ιδιαίτερο ρόλο σε ένα αυτοκίνητο. Αυτοί είναι οι MVP «παίχτες» για Citroen, Kia, Jeep και Renault. 


Μοντέρνος σχεδιασμός για την καμπίνα του C3 με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Μοντέρνος σχεδιασμός για την καμπίνα του C3 με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Citroen C3
Quick Info
- Από 68-110 άλογα
- Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός
- Αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης
- Από11.950 ευρώ

High-Light
Το σύστημα ConnectedCAM Citroen με κάμερα 2 MP, τοποθετημένη κάτω από τον εσωτερικό καθρέφτη επιτρέπει την αποθήκευση βίντεο και φωτογραφιών από το δρόμο, που ο οδηγός μπορεί άμεσα να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 


Το νέο C3 μικρό σφραγίζει τη θέληση της Citroen να βρει τη χαμένη της ταυτότητα με ένα καινοτόμο και μαζί πρακτικό σχήμα. Αφού το C3 κλέψει τη ματιά σου είναι εύκολο στο τέλος να βρεθείς… ερωτευμένος με την εμφάνισή του. Παράλληλα, η Citroen προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης για να γίνει το κάθε C3 όσο ξεχωριστό θέλει ο ενδιαφερόμενος, κάτι που δεν συναντάται συχνά στην κατηγορία. Κυρίαρχα στοιχεία της εμφάνισης είναι τα στενά LED φώτα ημέρας, με τα κανονικά φωτιστικά να αποτελούν στοιχεία του μεγάλου σε όγκο προφυλακτήρα. Χαρακτηριστικά είναι τα (προαιρετικά) πλαϊνα προστατευτικά Airbumps αλά C4 Cactus, ενώ οι ομορφιές συνεχίζονται και στην ποιοτική καμπίνα, όπου επίσης μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα του αγοραστή. Προσιτές τιμές, ολοκληρωμένη γκάμα κινητήρων, ισορροπημένη οδική συμπεριφορά και υψηλή τεχνολογία συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του πολυτιμότερου αυτή τη στιγμή μοντέλου της Citroen.

Renault Μegane
Quick Info
- 4η γενιά Megane
- Με turbo κινητήρες από 90-130 άλογα
- Ψηφιακός πίνακας οργάνων 
- Από 17.150 ευρώ

High-Light
Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, που αλλάζει απεικόνιση ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού και η οθόνη αφής.


Το νέο Megane εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία «Passion for Life» (πάθος για ζωή) της Renault υπογραμμίζοντας τόσο το μοντέρνο design, όσο την ποιότητα και την πρακτικότητα. Χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες, το Megane συνδυάζει κομψότητα και δυναμισμό. Μπροστά κυριαρχούν η μάσκα με τις μεγάλες γρίλιες και τα φώτα που σχηματίζουν ένα «C», ενώ πίσω τα φανάρια εκτείνονται από άκρη σε άκρη κάνοντας μάλιστα ένα «σπάσιμο» και κλέβουν την παράσταση ειδικά την νύκτα. Αρχικά, αυτό που αντικρίζεις ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού είναι ένας σχεδιασμός χωρίς πολλές «φλυαρίες», αλλά με έντονο το high tech στοιχείο. Η επιφάνεια του ταμπλό είναι μαλακή, το ίδιο ισχύει και για το πάνω μέρος του πάνελ των θυρών, ενώ και το φινίρισμα είναι προσεγμένο, όπως και η συναρμογή. Την παράσταση κλέβει η οθόνη αφής, που είναι κάθετη και θυμίζει tablet. 

Kia Rio
Quick Info
- 4ης γενιάς Rio
- Πρώτη φορά turbo βενζίνη και έως 120 άλογα
- Με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας
- Σύντομα στη χώρα μας

High-Light
Τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, που ισχύει όπως άλλωστε σε όλα τα μοντέλα της Kia.


Mε τον Πέτερ Σράιερ, πρόεδρο και διευθυντή σχεδιασμού της Kia, (ναι αυτός που στην Audi μεταξύ άλλων εμπνεύστηκε το ΤΤ), το νέο, 4ης γενιάς, Kia Rio δε θα μπορούσε να μην δώσει έμφαση στο μοντέρνο design. ¶λλωστε ο προκάτοχός του είχε κερδίσει 2 σχετικά βραβεία (2011 IF Design Award, 2012 Red Dot Design Award). Υπό την εποπτεία του Πέτερ Σράιερ λοιπόν, η ομάδα σχεδιασμού δημιούργησε το νέο Kia Rio γύρω από την χαρακτηριστική μάσκα «tiger nose» (μύτη της τίγρης), που χαρακτηρίζει πια όλη τη γκάμα της κορεάτικης φίρμας. Κάνοντάς το ωριμότερο, εφοδιάζοντάς το με τεχνολογίες του σήμερα, εξελίσσοντας τη σχεδίασή του, αναβαθμίζοντας την ποιότητά του, φορώντας του νέους κινητήρες και γενικότερα διευρύνοντας το αγοραστικό του κοινό, το νέο Kia Riο έρχεται για να αποτελέσει έναν σημαντικό παίχτη της μικρής κατηγορίας.

Jeep Renegade
Quick Info
- Με off road χαρακτήρα
- Από 1,4 λτ και έως 170 ίππους
- Σε 4Χ2 και 4Χ4
- Από 19.900 ευρώ

High-Light
H έκδοση TrailHawk με κοντές σχέσεις για άγριες εκτός δρόμου καταστάσεις, σπάνιο στοιχείο για τα δεδομένα της κατηγορίας.


Όταν συνδέεις το θρυλικό όνομά σου με μια ολόκληρη κατηγορία, τότε δύσκολα μπορείς να εμπλακείς σε άλλες. Το Renegade από την άλλη είναι το μεγάλο στοίχημα της Jeep, που αποτελεί μέλος της οικογένειας FCA (Fiat-Chrysler Automobiles). Aν και μοιράζεται το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη του Fiat 500X διαθέτει το ξεχωριστό design, που του επιτρέπουν να επιβάλλεται εντός και εκτός δρόμου. To Renegade χωρίς να χάνει τίποτα από τον χαρακτήρα της Jeep, φέρνει νέους πελάτες στη φίρμα και εμφανίζει τις πωλήσεις που αναλογούν σε ένα «macho» SUV μοντέλο με λογικό κόστος.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
moto