Το Nissan Note, εφοδιασμένο με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, θα σας κοστίσει 11.950 ευρώ (τιμή με όφελος απόσυρσης κι έκπτωση), που σε συνδυασμό με τον πολύ καλό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, κα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Nissan Note, εφοδιασμένο με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων, θα σας κοστίσει 11.950 ευρώ (τιμή με όφελος απόσυρσης κι έκπτωση), που σε συνδυασμό με τον πολύ καλό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, καθιστούν το Note 1,2 μια συμφέρουσα αγορά

Δοκιμή: Νέο Nissan Note 1,2 λτ.

46.572 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2014)

Το νέο Nissan Note κατορθώνει να συνδυάζει οικονομία κίνησης, με χώρους και πρακτικότητα πολυμορφικού, αλλά σε διαστάσεις μικρού! Εδώ το δοκιμάζουμε με τον βασικό κινητήρα βενζίνης 1,2 λτ. και σας παραθέτουμε τις εντυπώσεις μας.

Το προηγούμενο Nissan Note διέθετε ένα πολυμορφικό προφίλ, με μια συγκεκριμένη μερίδα του αγοραστικού κοινού να το ακολουθεί πιστά και δικαίως.
Στο νέο Note όμως η Nissan, θέλησε να διατηρήσει την πρακτικότητα και την εργονομία που διέκρινε και το προηγούμενο μοντέλο, κάνοντας το περισσότερο δυναμικό σε εμφάνιση, αλλά και οδηγικά χαρακτηριστικά.  
Με νέα και πιο «αιχμηρή» σχεδίαση
Η σχεδίαση του νέου Nissan Note επηρεάστηκε από αυτή του Invitation concept που εμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012, με το νέο Note να δείχνει δυναμικό, αλλά και «μαζεμένο» σε διαστάσεις ταυτόχρονα. Προσέξτε δείχνει, όχι είναι, μιας και συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο το νέο Note, έχει το ίδιο μήκος με το παλιό, κατά 1 εκατοστό μεγαλύτερο πλάτος και μόνο 2 εκατοστά μικρότερο ύψος.
Το εμπρός μέρος του Note είναι ιδιαίτερα δυναμικό και ειδικότερα τα εμπρός φωτιστικά σώματα, ενώ στο ίδιο «ζωντανό» μοτίβο κινούνται και τα πίσω που διαθέτουν μια «κυματοειδή» μορφή. Βελτιωμένη είναι όμως σε σχέση με το παρελθόν και η αεροδυναμική του οχήματος, με το συντελεστή οπισθέλκουσας να μειώνεται στο cd:0,30.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center