Οι 20 ιντσών ζάντες προέρχονται από την αγωνιστική RS Spyder.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι 20 ιντσών ζάντες προέρχονται από την αγωνιστική RS Spyder.

Porsche για εκλεκτούς

7.173 Επισκέψεις στο άρθρο (12/8/2016)

Η Porsche παρουσιάζει την «μοντέρνα-κλασική» έκδοση της 911 Targa. Δείτε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν ιδιαίτερη.

Μια ξεχωριστή 911 Targa, «σμιλευμένη» από το τμήμα Porsche Exclusive πρόκειται να παρουσίασε η γερμανική φίρμα στο AvD Oldtimer Grand Prix, έναν από τους πιο δημοφιλής αγώνες κλασικών αυτοκινήτων στον κόσμο.
Η νέα ειδική έκδοση ονομάζεται Porsche 911 Targa 4S Exclusive Design Edition και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει κατά κύριο λόγο από τις «απλές» 911 Targa είναι το «Etna Blue» χρώμα του αμαξώματος, που παραπέμπει στην Porsche 356 B του 1960. Επίσης, στο πλαϊνό μέρος βρίσκεται μια λωρίδα με το λογότυπο της Porsche, η οποία διατρέχει όλο το αμάξωμα, ενώ «δανείζεται» τις 20 ιντσών ζάντες της RS Spyder, η οποία συμμετείχε σε αγώνες αντοχής. 
Στο εσωτερικό, οι διαφορές σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις περιορίζονται στα ανάγλυφα λογότυπα που διακοσμούν το προσκέφαλα και τον «τεμπέλη», ενώ ξεχωριστές είναι και οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό. 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, δεν αλλάζει κάτι στη συγκεκριμένη έκδοση, μιας και κάτω από το καπό παραμένει ο 3λιτρος bi-turbo με απόδοση 420 ίππων.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το τμήμα «Porsche Exclusive» παραλαμβάνει το κάθε αυτοκίνητο μετά τη συναρμολόγηση από το εργοστάσιο, επεμβαίνει αισθητικά και παραδίδει την «ειδική έκδοση» στον πελάτη μαζί με ένα άλμπουμ που περιέχει φωτογραφίες από τη διαδικασία της μετατροπής.
Κείμενο: Θοδωρής Κολονέλος

Σήμα κατατεθέν της το «Etna Blue» χρώμα που παραπέμπει στην Porsche 356 B του 1960.

Σήμα κατατεθέν της το «Etna Blue» χρώμα που παραπέμπει στην Porsche 356 B του 1960.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw