Οι χιονοκουβέρτες και οι χιονοαλυσίδες Husky, σε νέες τιμές με μεγάλη έκπτωση από το autoplanet.gr

Προετοιμαστείτε για τα χιόνια

3.616 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/1/2017

Ο καιρός επιδεινώνεται ξανά και έτσι είναι η πιο κατάλληλη ώρα να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας, με τις χιονοαλυσίδες και τις χιονοκουβέρτες Husky, που θα βρείτε στο e-shop της Autoplanet.

 
Ακόμη και το κέντρο της Αθήνας, καλύφθηκε ήδη φέτος από το χιόνι, γεγονός που αναμένεται να ξανά συμβεί άμεσα, σύμφωνα και με τους μετεωρολόγους.

Το τοπίο είναι πιθανό να γίνει όμορφο και άσπρο τις επόμενες ημέρες, αλλά και ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους οδηγούς. Εσείς έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα;

Αν δεν έχετε τα απαραίτητα αξεσουάρ για να κινηθείτε στο δρόμο, προσλαβαίνετε πάντως, να τα προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα autoplanet.gr.

Χιονοκουβέρτες, χιονοαλυσίδες, αλλά και υαλοκαθαριστήρες, λάμπες, αντιψυκτικά και άλλα αξεσουάρ, σε μία ευρεία γκάμα, διατίθενται με εκπτώσεις και προσφορές, σε ακόμη πιο οικονομικές τιμές.

Βρείτε τις αλυσίδες χιονιού Husky Professional (16MM 210 - HUPR210), τις Husky Advance (9MM 20 - HUSAD20), καθώς κα το αντιολισθητικό πανί χιονιού Husky (Small - HUSTX01) με έκπτωση της τάξης του 40%.

Δείτε περισσότερα για τις χιονοαλυσίδες Husky: