Με το νέο Κασσιός Πρόγραμμα Ανταπόδοσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μία σειρά από οικονομικά οφέλη, στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας.

Πρόγραμμα ανταπόδοσης για Nissan και Seat

2.341 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/6/2016

Ένα νέο πρόγραμμα ανταπόδοσης το οποίο είναι ανεξάρτητο των ειδικών τιμών σε εργασίες και ανταλλακτικά που ήδη απολαμβάνουν οι πελάτες της εταιρείας, δημιούργησε και «τρέχει» για τους κατόχους Nissan και Seat, η Σ. Κασσιός Α.Ε.

 
Με το Κασσιός Πρόγραμμα Ανταπόδοσης, σε όσους περισσότερους φίλους, ιδιοκτήτες ή χρήστες όλων των μαρκών αυτοκινήτων (fiat, vw, audi, skoda, hundai, opel, toyota, citroen, κλπ διότι η εταιρεία έχει δημιουργήσει τμήμα service και επισκευών, για όλους τους τύπους και μάρκες αυτοκινήτων) και φυσικά seat και nissan, συστήσεις την εταιρεία, τόσο περισσότερο κερδίζεις και εσύ.

Τι κερδίζουν οι φίλοι που συστήνεις

Τους προσφέρεται ποιότητα και εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς, και φυσικά τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, ενώ θα ενταχθούν άμεσα και οι ίδιοι στο Κασσιός Πρόγραμμα Ανταπόδοσης για περισσότερα οφέλη.

Τι κερδίζεις εσύ

Από τις συναλλαγές σου με την εταιρία και από τις συστάσεις που θα κάνεις σε φίλους και γνωστούς, αν αυτοί επισκεφθούν το συνεργείο της Κασσιός, για συντήρηση ή επισκευή, για αγορά ανταλλακτικών και αξεσουάρ, για εργασίες φανοποιίας και βαφής, επέκταση εγγύησης, ασφάλεια, αγορά ετήσιας οδικής βοήθειας και τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης, η εταιρεία από κάθε συναλλαγή τους, θα σε πιστώνει με ευρώ (μέσω της κάρτας ανταπόδοσης που παρέχεται).

Τα ευρώ αυτά θα σε περιμένουν να τα εξαργυρώσεις σε κάθε συναλλαγή σου με την εταιρεία, για τις παραπάνω υπηρεσίες και προϊόντα, για την αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, πληρώνοντας είτε λιγότερα χρήματα, ή και καθόλου, εφόσον τα ευρώ που σε περιμένουν από τις συστάσεις που έχεις κάνει, είναι περισσότερα από τον λογαριασμό, που τα συμψηφίζεις.

Παράδειγμα


Εάν συστήσεις 10 φίλους και επισκεφθούν την εταιρεία για ένα απλό σέρβις των 60 ευρώ, κάνουν και την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους (δύο μόνο από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία) και αυτοί με την σειρά τους συστήσουν ο καθένας φίλους του και αυτοί δικούς τους φίλους κ.ο.κ., τα ευρώ ανταπόδοσης για εσένα (σε διάστημα περίπου ενός έτους):

Α) από αυτούς που σύστησες αρχικά μπορεί να είναι περισσότερα από 300 ευρώ και
Β) από τους πελάτες που θα συστήσουν οι φίλοι και οι φίλοι των φίλων, μπορεί να είναι περισσότερα από 800 ευρώ.

Όσους περισσότερους φίλους συστήνεις τόσο μεγαλύτερο όφελος θα έχεις.

Μάθετε περισσότερα για το Κασσιός Πρόγραμμα Ανταπόδοσης εδώ.

Δείτε με 1 κλίκ εδώ: Περισσότερα άρθρα & νέα για After Sales υπηρεσίες