Η συγκεκριμένη τριπλέτα ανέκαθεν ήταν σημείο αναφοράς κύρους ακόμη και στις πιο βασικές εκδόσεις.

Η συγκεκριμένη τριπλέτα ανέκαθεν ήταν σημείο αναφοράς κύρους ακόμη και στις πιο βασικές εκδόσεις.

Προσιτά status symbol, από 2ο χέρι

25.144 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2012)

Αυτοκίνητα που πριν πέντε χρόνια λόγω της τιμής τους φάνταζαν μακρινό όνειρο, σήμερα προσφέρονται στην αγορά μεταχειρισμένων σε πολύ δελεαστικές τιμές αντίστοιχες των καινούργιων μίνι.

Audi A4, BMW 316i και η Mercedes-Benz C 180 Kompressor, αποτελούν την «αφρόκρεμα» του γερμανικού ανταγωνισμού στην κατηγορία των μεσαίων επιβατικών. Τα συγκεκριμένα μοντέλα, παρά το γεγονός ότι έχουν αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά, συνεχίζουν και να δείχνουν αλλά και στην ουσία να είναι σύγχρονα. 
Η συγκεκριμένη τριπλέτα ανέκαθεν ήταν σημείο αναφοράς κύρους ακόμη και στις πιο βασικές εκδόσεις. Πέραν της διαχρονικής σχεδίασής τους, και τα τρία μοντέλα φέρουν τεχνολογία και εξοπλισμό ασφάλειας που ελάχιστα υπολείπεται σε σχέση με τους σημερινούς αντικαταστάτες τους. Διαχωρίζουν τη θέση τους από τον ανταγωνισμό λόγω της έμφασης που έχουν δώσει οι κατασκευαστές τους στην ποιότητα, και την πολυτέλεια.
Σήμερα, είναι η καλύτερη εποχή να αγοράσετε αυτά τα αυτοκίνητα, καθώς η τιμή τους κυμαίνεται από 13.200 ευρώ μέχρι 16.200 ευρώ. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι, ο κυβισμός τους τα κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από οποιαδήποτε ενδεχόμενα φορολογικά τερτίπια, ενώ λόγω της τεχνολογίας που διαθέτουν είναι οικονομικά και ασφαλή ακόμη και με βάση τα σημερινά δεδομένα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto