Το πλύσιμο του αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται στο χέρι και με τα σωστά προϊόντα.

Προϊόντα που προτείνουν οι επαγγελματίες

8.724 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2016

Σύμφωνα με τη Wurth για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου μας είναι σημαντική η χρήση ενός σπρέι επαφών το οποίο καθαρίζει τα καλώδια ανάφλεξης, το καπάκι διανομέα και τα φις, ώστε να προλαμβάνεται τυχόν προβλήματα ανάφλεξης λόγω υγρασίας. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά τέτοια σπρέι με διαφορετικές επιμέρους ιδιότητες, για να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο.

Επίσης για όλους τους κινητήρες πετρελαίου με σύστημα common rail και τεχνολογία αντλίας-ακροφυσίων η Wurth συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε χειμερινό βελτιωτικό πετρελαίου, το οποίο αποτρέπει τη συμπύκνωση και βελτιώνει την ικανότητα φιλτραρίσματος του καυσίμου πετρελαίου κίνησης. Έτσι διατηρείται η λειτουργικότητα των κινητήρων πετρελαίου ακόμα και στις χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Apa Hellas από την πλευρά της μας συμβουλεύει πως θα διατηρήσουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας αναλλοίωτο, από τις χαμηλές θερμοκρασίες, το χιόνι και τις όξινες βροχές του χειμώνα. Αρχικά προτείνει να πλένετε το αυτοκίνητό σας στο χέρι και μόνο, χρησιμοποιώντας σαμπουάν με ουδέτερο Ph και καθαρά πανιά μικροΐνας. Παράλληλα συστήνει τη χρήση προϊόντων κεραμικής επίστρωσης, το οποίο διεισδύει και δένει τους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο κεραμικό τελείωμα, το οποίο προσφέρει προστασία μακράς διάρκειας. Τέλος για την εσωτερική του προστασία η πιο ολοκληρωμένη επιλογή είναι ο βιολογικός καθαρισμός, ενώ αν έχετε υφασμάτινο σαλόνι και επιθυμείτε πλήρη προστασία, μπορείτε να κάνετε αδιαβροχοποίηση σαλονιού και αν έχετε δερμάτινο σαλόνι πρέπει να το περιποιείσθε και να το ενυδατώνετε σε ετήσια βάση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ