Πριν η Nissan φέρει το R34 GT-R, το R32 ήταν στη κορυφή των επιδόσεων στο μοντέλο Skyline.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πριν η Nissan φέρει το R34 GT-R, το R32 ήταν στη κορυφή των επιδόσεων στο μοντέλο Skyline.

Πωλείται Νissan Skyline R32 του 1989!

7.692 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2017)

Tο Νissan Skyline έχει γράψει τη δική του ιστορία στις καρδιές αυτών που λατρεύουν το αυτοκίνητο. Δείτε πόσο πωλείται αυτό το καλοδιατηρημένο Skyline.

Πριν η Nissan φέρει το R34 GT-R, το R32 ήταν στη κορυφή των επιδόσεων στο μοντέλο Skyline. « Κουβαλάει» έναν διπλό turbo κινητήρα 280 ίππων με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς που του επιτρέπει να φτάνει τα 0-96χλμ/ωρα σε μόνο 5.5 δευτερόλεπτα με μεγίστη ταχύτητα τα 249 χλμ/ώρα.

« Κουβαλάει» έναν διπλό turbo κινητήρα 280 ίππων.

« Κουβαλάει» έναν διπλό turbo κινητήρα 280 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα ορίτζιναλ Nissan Skyline R32 του 1989 θα μπει σε δημοπρασία στο τέλος του μήνα. Το αυτοκίνητο έχει μετρήσει μόνο 91.123 χλμ συνολικά και αν εξαιρεθεί μια after market Νismo εξάτμιση, όλα πάνω στο αυτοκίνητο είναι εργοστασιακά.
Στο εξωτερικό του ξεχωρίζει το γκρι-πράσινο χρώμα και οι ζάντες των πέντε ακτίνων ενώ το εσωτερικό του είναι απλό όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα εκείνων των χρόνων. Τα χρώματα στο ταμπλό ταιριάζουν με το χρώμα της εξωτερικής του εμφάνισης ενώ το τιμόνι είναι μαύρο. Το εργοστασιακό κιβώτιο των 5 σχέσεων παραμένει.
 
Το συγκεκριμένο R32 είναι ένα σπάνιο δεξιοτίμονο κατευθείαν από την Ιαπωνία. Όλες οι λειτουργίες όσον άφορα στον κλιματισμό, στα παράθυρα και στο ράδιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως πλήρης κατάλογος των πραγματοποιημένων service και αποδείξεις για τα πρόσφατα μηχανικά service στο συμπλέκτη και τα αλλαγμένα λάδια.

Είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα της Ιαπωνικής βιομηχανίας αυτοκινήτων, με την δημοπρασία του να ξεκινά στις 31 Μαρτίου στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι η τιμή θα φτάσει γύρω στις 35.000 με 45.000 δολάρια.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center