H επερχόμενη Alfa Romeo Alfetta έρχεται να τα βάλει με τον γερμανικό ανταγωνισμό, δηλαδή με BMW Σειρά 5, Mercedes E-Class και Audi A6.

H επερχόμενη Alfa Romeo Alfetta έρχεται να τα βάλει με τον γερμανικό ανταγωνισμό, δηλαδή με BMW Σειρά 5, Mercedes E-Class και Audi A6.

Νέα Alfa Romeo Alfetta

14.888 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2016)

Η Alfa Romeo έχει βαλθεί να αναβιώσει τα πιο αγαπημένα ονόματα των μοντέλων της και έτσι, μετά τη νέα Giulia, ετοιμάζεται το νέο μεγάλο σεντάν της μάρκας, που θα ονομαστεί «Alfetta»! Μάθετε όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Τι νέο θα φέρει

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Πισωκίνητη και με μοτέρ από 2,0 λτ. turbo
- Με άκρως ελκυστική σχεδίαση
- Πολλά κοινά στοιχεία με τη νέα Giulia
 
Η Alfa Romeo έχει βαλθεί να αναβιώσει τα πιο αγαπημένα ονόματα των μοντέλων της και έτσι, μετά τη νέα Giulia, ετοιμάζεται το νέο μεγάλο σεντάν της μάρκας, που θα ονομαστεί «Alfetta»! Η νέα Alfa Romeo Alfetta θα παρουσιαστεί το 2018, στοχεύοντας απέναντι στο γερμανικό ανταγωνισμό των Audi A6, BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class.
 
Σχεδιαστικά, η νέα ιταλίδα θα έχει ένα μακρύ αμάξωμα γεμάτο στυλ και δυναμισμό, το οποίο θα παραπέμπει και σε αυτό της Giulia. Όπως μας δείχνουν οι κατάσκοποί μας, στο εμπρόσθιο τμήμα θα ξεχωρίζουν ο πολύ δυναμικός προφυλακτήρας, αλλά και τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα, που θα πλαισιώσουν το θυρεό της Alfa Romeo. Πίσω από την άλλη, αναμένουμε μια σχεδίαση που θα παραπέμπει και σε 4θυρα κουπέ. 
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν επίσης, πως η Alfetta θα βασίζεται στο πάτωμα της Maserati Ghibli, αλλά τελικά η επιλογή μίας τροποποιημένης εκδοχής της πλατφόρμας της Giulia επικράτησε.
 
Πισωκίνητη, με μοτέρ από 2,0 λίτρα
 
Η νέα Alfa Romeo Alfetta θα χτιστεί πάνω στην πισωκίνητη πλατφόρμα της Giulia (και του νέου SUV Stelvio), ενώ θα διαθέτει και τα ίδια μοτέρ βενζίνης και diesel της μεσαίας Alfa, από 2,0 λίτρα και μέχρι και 510 ίππους. Αναμένεται επίσης να δούμε και τετρακίνητη έκδοσή της, ενώ λίγο αργότερα θα έρθει στην αγορά και υβριδική, plug-in (φόρτιση από πρίζα) επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, η έλευση της νέας Alfetta θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τη νέα Giulia στα πολυτελή σεντάν για την Alfa Romeo, με τα δύο μοντέλα να «συναντώνται» και πάλι στη γκάμα της εταιρείας έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια.
 
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και παλιότερα, το επερχόμενο μεγάλο σεντάν της Alfa Romeo αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το 2018 και θα αποτελέσει ένα από τα 9 νέα μοντέλα της Alfa Romeo που θα λανσαριστούν μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center