Έτσι φαντάζεται μια πιθανή Mercedes E-Class Coupe AMG o σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design.

Έτσι φαντάζεται μια πιθανή Mercedes E-Class Coupe AMG o σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design.

Scoop: Mercedes-AMG Ε50 Coupe

7.959 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2017)

Φήμες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση μιας Mercedes-AMG Ε50 Coupe, που θα συμπληρώσει την γκάμα του νέου μοντέλου E-Class Coupe.

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που η Mercedes παρουσίασε επίσημα την νέα E-Class Coupe και πριν καν «σιγάσουν» οι αντιδράσεις, κυκλοφόρησαν φήμες για μια επερχόμενη, κορυφαία έκδοση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για την AMG εκδοχή της E-Class Coupe, η οποία πιθανόν θα φέρει την ονομασία Ε50, αν τελικά παρουσιαστεί. Οι φήμες ενέπνευσαν τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της X-Tomi Design, οι οποίοι δημιούργησαν το 3D Rendering που βλέπετε στην φωτογραφία.
 

Οι σχεδιαστές έχουν εξοπλίσει το εικονικό μοντέλο με την πρόσοψη του sedan, αλλά και τις ζάντες και τους προφυλακτήρες να προέρχονται από την E-Class. Οι άνθρωποι της X-Tomi δεν παρέλειψαν το έμβλημα V8 Biturbo στο σχέδιο τους, καθώς δεν αποκλείεται το νέο αυτοκίνητο να εξοπλιστεί με τον κινητήρα αυτόν, τον οποίο  φέρει και η Sedan έκδοση. Για την AMG E50, γίνεται λόγος για δύο εκδόσεις του οκτακύλινδρου των 4 λίτρων, που αποδίδουν 563 και 603 ίππους και συνδυάζονται με κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων.

Αν οι φήμες αληθεύουν, το μοντέλο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του προς το τέλος του 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green