• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Είναι εμφανείς οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος ώστε να δοθεί ένας πιο σπορ χαρακτήρας στο μικρό crossover της Suzuki.

Scoop: Νέο Ignis Sport

Διαβάστηκε από 10008 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2017

Κυκλοφόρησαν από ανεξάρτητους σχεδιαστές σχέδια που δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι ένα Ignis Sport τα οποία στηρίζονται και ως ένα βαθμό στο αντίστοιχο μοντέλο που κυκλοφορούσε μέχρι πριν λίγα χρόνια.

 
Έχει αρχίσει και αναπτύσσεται φημολογία σε sites του εξωτερικού σχετικά με την παραγωγή μιας έκδοσης sport για το Ignis. Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια τέτοια έκδοση.

Εδώ, για παράδειγμα, βλέπουμε το σχέδιο του Meet Singh στο οποίο παρατηρούμε την αντίθεση μεταξύ της μαύρης οροφής και των κόκκινων ραγών καθώς και των κόκκινων πλαϊνών καθρεπτών και της επίσης κόκκινης γραμμής στον προφυλακτήρα σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα. Επίσης, οι ζάντες αλουμινίου και τα ελαστικά είναι μεγαλύτερα και έχουν απομακρυνθεί ώστε να πατάει καλύτερα στο δρόμο ενώ οι χρωμιομένοι προβολείς ομίχλης έχουν αφαιρεθεί για να δοθεί μια πιο σπορτίφ εικόνα.

Για το εσωτερικό δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο αλλά προκειμένου να ταιριάξει με το εξωτερικό θα μπορούσε να έχει δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, κόκκινες επενδύσεις στο εσωτερικό των θυρών, στην κονσόλα και στον πίνακα οργάνων καθώς και κομμάτια απομίμησης ανθρακονήματος σε διάφορα σημεία της καμπίνας.

Επίσης, θα μπορούσε να περιλαμβάνει καθίσματα Recaro αφού αυτή η επιλογή είχε γίνει στο προηγούμενο Ignis Sport και είναι πιθανό να ακολουθηθεί ο ίδιος δρόμος.

Αυτή τη στιγμή το Ignis εξοπλίζεται με τον 1.2 των 66 ίππων και 120 Nm ροπής σε δικίνιτη έκδοση και με τον 1.2 των 90 ίππων και 120 Nm ροπής σε τετρακίνητη έκδοση. Επίσης, οι παραπάνω κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με ήπιο υβριδικό σύστημα σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση.

Σε μια έκδοση sport, όμως, θα μπορούσε να εξοπλιστεί με τον 1.0 λτ. που χρησιμοποιείται και στο Baleno με απόδοση 111 ίππους ή για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ένα πιο σπορ προφίλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο 1.4 λτ. με απόδοση 140 ίππους και 220 Nm ροπή.

 
  • France

    Η διχασμένη προσωπικότητα που έγινε αυτοκίνητο SUV,Sport,mini πόλης,μικρό αυτοκίνητο κλπ,κλπ, τιποτε σωστο απο όλα δηλαδη,και τέλος καταντησε ινδικό Boolywood, η ασχήμια στο μεγαλείο της και μάλιστα ακριβή η πατάτα

      1

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα