Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της X-Tomi Design από το Opel Zafira OPC και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της X-Tomi Design από το Opel Zafira OPC και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Scoop: Opel Zafira OPC

(2/9/2016)

Με το ντεμπούτο του Opel Zafira να αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, ξεκίνησαν οι φήμες που θέλουν μια «καυτή» OPC εκδοχή του να βρίσκεται στα σκαριά. Θα γίνει άραγε πραγματικότητα;

Με το λανσάρισμα του Opel Astra OPC να βρίσκεται προ των πυλών, οι φήμες για την ισχυρή έκδοση του πολυμορφικού Zafira φούντωσαν. Με αφορμή αυτές τις φήμες φαίνεται πως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design, δημιούργησαν μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το πώς μπορεί να δείχνει το ανανεωμένο Zafira OPC.
Αντί του χαρακτηριστικού μπλε χρώματος που συνηθίζεται να λανσάρονται τα μοντέλα της οικογένειας OPC, ο σχεδιαστής επέλεξε ένα έντονο κόκκινο χρώμα για να απεικονίσει το επερχόμενο μοντέλο, ωστόσο παρατηρούνται και λεπτομέρειες οι οποίες δίνουν έντονο σπορ χαρακτήρα στο «καυτό» γερμανικό πολυμορφικό.
Στο εξωτερικό συναντούμε μια μεγάλη μαύρη γρίλια στο εμπρός μέρος, η οποία πλαισιώνει το λογότυπο της φίρμας στη μάσκα, μεγάλους αεραγωγούς στα δυο άκρα του προφυλακτήρα, μεγάλες ζάντες καθώς και χαμηλότερες αναρτήσεις.
Σε ότι αφορά την «καρδιά» του γερμανικού MPV, λέγεται ότι η εταιρεία δεν θα πάρει το ρίσκο του δίλιτρου κινητήρα των 240 ίππων και 320 Nm ροπής, που εξόπλιζε τον προκάτοχο του, αλλά θα κινηθεί σε turbo μηχανικό σύνολο μικρότερου κυβισμού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται περαιτέρω πληροφορίες.
Τέλος, παίρνοντας ως δεδομένο ότι η έτερη γερμανική Mercedes-Benz λάνσαρε AMG μοντέλα για όλες τις σειρές της, εκτός της B-Class, γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση στη συγκεκριμένη κατηγορία, συνεπώς ενδέχεται η OPC εκδοχή του Zafira να μείνει στα αζήτητα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center