Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το επερχόμενο Pick-Up της Peugeot.

Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το επερχόμενο Pick-Up της Peugeot.

Scoop: Peugeot Pick-Up

9.759 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2017)

Ο όμιλος PSA σε βάθος χρόνου 5 ετών έχει ανακοινώσει ότι θα εμπλουτίσει τη γκάμα των μοντέλων του με ένα Pick-Up και με αυτή την αφορμή οι πένες των σχεδιαστών δουλεύουν πυρετωδώς για να απεικονίσουν το πώς ενδέχεται να δείχνει.

Δεν είναι μυστικό πλέον πως ο όμιλος PSA εργάζεται πάνω στο λανσάρισμα ενός νέου Pick-Up μοντέλου, για την δυναμική επαναφορά του στην κατηγορία, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου «Push to Pass» για την επόμενη 5ετία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θεωρείται απίθανο οι υπεύθυνοι του Ομίλου PSA να προχωρήσουν στην εξέλιξη ενός εντελώς νέου μοντέλου για την κατηγορία των Pick-Up και για αυτό λέγεται ότι έχουν ήδη συνάψει συνεργασία με κάποια άλλη μάρκα.
 
 
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία αυτή έχει «κλειστεί» με την Toyota και μάλιστα το επερχόμενο γαλλικό Pick-Up θα βασιστεί στο πάτωμα του νέου Toyota Hilux, το οποίο δοκιμάσαμε στην Αφρική. Υπενθυμίζουμε ότι η Γαλλο-ιαπωνική συνεργασία έχει αποδώσει καρπούς στο κοντινό παρελθόν σε περιπτώσεις όπως η νέα γενιά των Peugeot Expert, Citroen Jumpy και Toyota Proace.
 
Στην δεδομένη περίπτωση παρόλα αυτά ο σχεδιαστής Theophilus Chin θεώρησε καλό να βασίσει την πρόταση του πάνω στο Pick-Up μιας ιταλικής μάρκας, το Fiat Toro, και να δημιουργήσει μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα παρουσιάζοντας ένα σχεδιαστικό συνονθύλευμα με το νέο Peugeot 3008. Πως σας φαίνεται; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto